Hotel Riviera

p+Port el Kantaui, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Hotel se nalazi 2km od marine u Port El Kantaui-u, 10 km od centra Soussa, a od aerodroma u Monastiru oko 29 km.

Opšti podaci
Hotel Rivera nalazi se u turističom mestu Port El Kantaui, udaljen 2km od marine u Portu, dok je od samog centra Soussa 10km. Od svoje privatne peščane plaže udaljen je 250m. Zbog svoje odlične lokacije predstavlja dobar izbor kako za mlade zbog blizine grada, tako i porodice sa decom zbog bogatog sadržaja za najmlađe. Wi-Fi je dostupan na recepciji hotela.

Za decu, tu su dečiji bazen, mini disko sa igralištem i mini klub.

Plaža
Hotel poseduje svoju peščanu plažu od koje je udaljen 250m. Ležaljke i suncobrani za goste hotela su besplatni, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 295 smeštajnih jedinica i sve sadrže sopstveno kupatilo, LCD TV, internet, telefon, mini bar, sef, klimu.

Standardne sobe su veličine oko 22m², sa pogledom na baštu i bočnim pogledom na more, u sobi se može smestiti max 3 osoba

Family sobe imaju površinu od 48m² sastoje se iz jedne prostorije, mogu da prime max 4 osobe.

Plaća se: sef, Wi-Fi

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i nekoliko tematskih restorana kao i barovi.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani.

Sport i zabava
Dva otvorena bazena, od koji je jedan sa 5 tobogana, zatvoreni bazen, otvoreni dečiji bazen. Za najmlađe tu je mini klub (4-12 godina), kuglanje, stoni tenis, odbojka na plaži, teniski teren, sportovi na vodi.

Spa & wellness
U sklopu hotela nalazi se Wellnes centar gde gosti mogu uživati u sauni i raznim tretmanima.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama