Iberostar Kantaoui Bay

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Na nešto više od 10km od istorijskog Soussa, Iberostar Selection Kantaoui Bay nalazi se na jednoj od najboljih plaža u Tunisu, na samo 3km od moderne luke El Kantaoui i 25km od aerodroma Monastir.
Opšti podaci
Hotel je otvoren 1994, a poslednji put je renoviran 2015. godine. Prostire se u prelepoj bašti koja zauzima 6260 m2. Ima ukupno 358 smeštajnih jedinica, od kojih 198 sa pogledom na baštu, 129 na more, 18 junior suite soba, 14 family i 9 senior suite soba. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana (Raihan, Narcisse, Italian) i barova (Lobby, Pool, Lounge,  Sun Terrace, Beach Restaurant and Bar).

Za decu je tu Star Camp u okviru kog se organizuju razne aktivnosti za sve uzraste (društvene igre, radionice, mini disco). 

Plaža
Nalazi se na svojoj peščanoj plaži, za koju važi da je jedna od najlepših u regiji.

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klima uređaj, fen za kosu, Wi-Fi, telefon, LCD Satelite TV, mini bar, aparat za kafu/čaj i sef.

Plaća se: room service, telefon, sef i ostalo van koncepta. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju i Snack Bar. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i sladoled su takođe uključeni u koncept. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Menjačnica, rent-a-car, biblioteka, prodavnice, frizer, parking.

Sport i zabava
Otvoreni bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen, dnevna i večernja animacija kao i muzika uživo određenim danima, časovi plesa, stoni tenis, pikado, fitness, boćanje, vaterpolo.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
Hotel ima Spa centar koji se plaća. Dostupne su razne vrste masaža, tursko kupatilo, zatvoreni bazen, jacuzzi, soba za relaksaciju.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama