Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
KOMŠILUK -  Trebinje – Dubrovnik - NEUM – fakultativno PELJEŠAC, KORČULA
TERMIN: 02.06/04.06.2023.

CENA ARANZMANA: 105 eur – hotel Jadran 4*

ARANZMAN OBUHVATA:
- prevoz autobusom turisticke klase, na datoj relaciji
- 1 nocenja sa polupansionom u  hotelu 4* u Neumu ( zatvoren, otvoren bazen,  fitnes centar u ceni)
- IZNENAĐENJE
- obilazak Trebinja i Dubrovnika
- boravisnu taksu 
- vodjstvo puta

ARANZMAN NE OBUHVATA:
- fakultativni izlet PELJEŠAC poseta vinariji sa degustacijom) – KORČULA - 45 e
- medjunarodno zdravstveno osiguranje 
- ostale ne pomenute usluge

VAZNE NAPOMENE: doplata za 1/1 sobu 40%, deca od  2 – 8 godina  imaju popust od 10 e po aranzmanu ( u pratnji dve punoplatezne osobe )  imaju sediste u autobusu a dele lezaj sa odraslom osobom, za ovo putovanje potreban je pasos koji vazi jos minimum 3 meseca od povratka sa putovanja. ..Kalkulacija je pravljena na bazi minimum 40 putnika po autobusu. U slucaju manje prijavljenih, krajnji rok za otkaz putovanja je 5 dana pred put.
1. DAN 02.06.23.–Polazak iz Kragujevca  u 23.30 h . Putovanje preko Zlatibora sa kracom pauzom za odmor. Prelazak granice na granicnom prelazu Kotroman. Nocna voznja kroz Bosnu sa usputnim pauzama za odmor. 

2. DAN 03.06.2023.–Dolazak u Trebinje u jutarnjim časovima. Odlazak u hercegovacku Gracanicu, koja se nalazi na uzvisenju Crkvina i mesto je vecnog prebivalista najpoznatijeg Trebinjca i pesnika Jovana Ducica. Obilazak crkve. Slobodno vreme za uzivanje i fotografisanje na vidikovcu sa koga se pruza velicanstven pogled na grad i trebinjsko polje. U povratku sa Crkvina, paznju ce nam privuci strari kameni most, zaduzbina Mehmed Pase Sokolovica, koji je most napravio kao zaduzbinu za svog poginulog sina. Polazak u upoznavanje grada: most Ive Andrica, gradski park,Saborna crkva,spomenik Njegosu i Jovanu Ducicu, spomenik rodoljubima iz poslednjeg rata, Stari grad, Andjelkina kapija, Careva dzamija,muzej Hercegovine, Osman Pasina dzamija,trg Platani, Katolicka crkva....Slobodno vreme.  Polazak ka Republici Hrvatskoj. Dolazak u Dubrovnik. Slobodno vreme za šetnju Stradunom. U popodnevnim časovima polazak za Neum. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN 04.06.2023.–Dorucak. Slobodan dan ili odlazak na fakultativni izlet PELJEŠAC – KORČULA ( polazak u jutarnjim časovima. Prelazak granice. Vožnja novim pelješkim mostom. U vožnji Pelješcem uživaćemo u prelepim pogledima na stara primorska mesta, male uvale i vinograde. Posetićemo i jednu od vinarija, gde ćemo moći da probamo i kupimo čuvena vina sa ovih prostora. U Orebiću, ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Korčula. Sa lokalnim vodičem obićićemo stari grad a nakon toga slobodno vreme za šetanje uskim uličicama rodnog grada Marka Pola. U popodnevnim časovima povratak u Neum po ostatak grupe). Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.

4. DAN - Dolazak u Kragujevac u ranim jutarnjim časovima.
Hotel JADRAN 4* se nalazi neposredno uz Jadransku turističku magistralu, koja prolazi kroz Neum. Sa hotelskih terasa pruža se predivan pogled na more i zaliv Neum – Klek, kao i na jedinstvene i očaravajuće zalaske sunca u kojima možete uživati ispijajući večernju kaficu. na raspolaganju Vam je 58 moderno uređenih i udobnih soba, caffe bar, restoran, dvorana za fitness, zatvoreni bazen i sauna. U hotelskom restoranu očekuje vas bogat izbor domaćih i internacionalnih jela, sa naglaskom na mediteransku kuhinju. Usluga je na bazi svedskog stola. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa mogucnoscu dodavanja pomocnog kreveta. Sve sobe sadrže: kablovsku televiziju sa 20 programa, balkon, klimu, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi, kupatilo s tušem, fen za kosu, wc.
- 30 % prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred put. - 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesecnim ratama , zakljucno sa 10.12.2023. čekove ili putem administrativne zabrane

Placanje se vrsi u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS na dan uplate

MAL

Organizator putovanja je turistička agencija Malutas Travel, broj licence OTP 18/2022 OD 01.10.2022. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Malutas Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama