Jura Hotels Lara Resort

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u oblasti Lara, na 9km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u oblasti Lara, na 750m od svoje plaže, do koje redovno saobraća shuttle bus. U ponudi ima 320 smeštajnih jedinica, od kojih je određeni broj prilagođen osobama sa invaliditetom, 4 bazena na otvorenom, fitness i spa centar, a Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.

Za decu, tu su mini klub, dečiji bazen sa akvaparkom, igralište i animacije.

Plaža
Hotel se nalazi na 750m od svoje plaže, a gostima je na raspolaganju shuttle bus nekoliko puta u toku dana. 

Smeštaj
U ponudi, hotel ima 320 smeštajnih jedinica i sve su opremljene klima uređajem, SAT TV-om, fenom, telefonom, sefom, mini barom. Za osobe sa invaliditetom, tu su liftovi za pristup gornjim spratovima, niski lavabo, visoki toalet i toalet sa rukohvatačima. 

Standardne sobe su veličine 22-24m² i imaju balkon.
Family sobe su veličine 22-24m², imaju balkon, bračni krevet i max 3 odvojena kreveta za decu.

Plaća se: mini bar, sef, room service

Hrana i piće
U hotelu je usluga  All inclusive – samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera. U koncept su još uključene užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran i 3 bara (Snack, Pool, Coffee).

Sport i zabava
Hotel ima 3 bazena na otvorenom, jedan je prilagođen za decu sa toboganima, a ostali su samo za odrasle. Pored toga, hotel u ponudi ima fitness centar i baštu gde su omogućene razne sportske aktivnosti.

Za najmlađe
Za decu, tu su mini klub, dečiji bazen sa akvaparkom, igralište i animacije.

Spa & wellness
Hotel ima svoj fitness, spa i wellness centar, u kojima se nalazi tursko kupatilo, sauna, a dostupne su i razne usluge tretmana i masaža.

Plaća se: masaže i razni tretmani kože i lica.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama