Južni Jadran

više destinacija, Hrvatska

već od 129€

Opis destinacije

Trebinje – Momo Kapor je govorio: „Trebinje nije ni selo ni metropola. Ono je metafora, san! Ono je jedna svetla tačka u životu Hercegovaca, ono je mesto koje sanjaju da će se u njemu nastaniti onda kada budu ostarili. Trebinje je mediteran. Jer, dok u njemu sedite i gledate vrhove čempresa, osećate da je more iza brda. Tamo se živi kao na moru…” Sigurno je da postoje brojni razlozi zašto da posetite grad sunca, vina i platana koji odiše toplinom pravih domaćina. Nalazi se na samom jugu Bosne i Hercegovine, smešten ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, a kroz grad protiče reka Trebišnjica. Dubrovnik je grad jedinstvene političke i kulturne istorije, svetski poznate kulturno-spomeničke baštine i lepote. Jedan je od najatraktivnijih i najpoznatijih gradova Sredozemlja. Uz izuzetne prirodne lepote i očuvanost baštine, Dubrovnik je grad izuzetno bogate turističke ponude. Grad hotela, prelepe okoline, ekološkog standarda i turističke atraktivnosti privlačan je u svako godišnje doba. Tokom šetnje Stradunom, uskim ulicama i trgovima, monumentalnim zidinama i tvrđavama posetioci se susreću s lepotom njegovog urbanog jezgra, vekovima učenim veštinama zidanja, klesanja, rezbarenja.Dubrovnik nudi mnoge muzeje i galerije s draguljima hrvatske baštine. Dubrovnik je grad bogatog kulturno-umetničkog života. Posebno mesto zauzima Dubrovački letnji festival koji se tradicionalno održava od 1950.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
JUŽNI JADRAN – HRVATSKO PRIMORJE
sa obilaskom DUBROVNIKA i TREBINJA – Korčula i Makarska(fakultativno)

PAKET ARANZMAN (cena u eurima, po osobi: autobuski prevoz + 2 nocenja sa doruckom )
TERMINHOTELCENA
27.06-01.07.2024.Hotel SUNCE 4* Neum149€
18.07-22.07.2024.Hotel SUNCE 4* Neum179€
15.08.-19.08.2024.Hotel SUNCE 4* Neum179€
19.09-23.09.2024.Hotel SUNCE 4* Neum139€
24.10-28.10.2024.Hotel SUNCE 4* Neum129€
Cena paketa je sa polascima iz : Kraljeva, Cacka i Uzica
Doplata za transfere iz drugih gradova: iz Niša (transfer do Kraljeva) 20€, Kruševca (transfer do Kraljeva) 15€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€, Vrnjačke Banje 10€ ( transfer do Kraljeva ), iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca).
Minimum za realizaciju transfera je 4 putnika.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
- smeštaj u hotelu „SUNCE” 4* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,
- obilaske prema programu putovanja
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- putno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove
- fakultativne izlete

DOPLATE – POPUSTI:
- Doplata za 1/1 sobu je   50% od cene aranžmana – NA UPIT
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 40 € – NA UPIT
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi  doplata 25 €
- Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 40 €, (cenu karte).
- Deca do 12 godina  ostvaruju popust 10 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Pelješac/Orebić/Korčula 40€, deca do 12 godina 30€ (minimum 25 putnika)
- Makarska 40€, deca do 12 godina 30€
HOTEL ,,SUNCE” ★★★★ 
Hotel Sunce poseduje otvoreni bazen i nalazi se u centru popularnog primorskog grada Neuma, na samoj obali Jadranskog mora. U ponudi su klimatizovane sobe opremljene TV-om sa satelitskim kanalima i balkonom sa pogledom na more ili na okolne parkove. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu.Hotel Sunce se nalazi na samo par metara od plaže. Ležaljke i suncobrani su dostupni uz doplatu, a mogu se takođe uz naknadu koristiti i pored bazena.Gosti mogu uživati u osveženjima iz aperitiv bara i u laganim obrocima iz picerije i poslastičarnice. Zabavni sadržaji obuhvataju noćni klub.Osoblje turističkog deska u hotelu Sunce rado će za goste organizovati posete obližnjim znamenitostima, kao što su Dubrovnik i reka Neretva.Do Aerodroma Mostar može se stići za manje od 1 sat vožnje. Na raspolaganju je besplatan hotelski parking.

https://hotel-sunce.com/

Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.
1.DAN – KRALJEVO
Polazak iz Kraljeva oko 23.00h.Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN – DUBROVNIK – NEUM
U ranim jutranjim satima dolazak u Dubrovnik, grad smešten na obali Jadranskog mora, na krajnjem jugu Hrvatske. Ubraja se u jedan od najznačajnijih kulturnih i turističkih centara u jugoistočnoj Evropi. Poznat je po starom gradskom jezgru sa brojnim kulturnim spomenicima. Upoznavanje sa lokalitetima grada – Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo… Obilazak Dubrovnika sa lokalnim vodičem. Slobodno vreme. Nastavka puta do Neuma, smeštaj u hotel. Noćenje.

3.DAN – NEUM – PELJEŠAC/OREBIĆ/ KORČULA (fakultativno) – NEUM
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet do Pelješca i Korčule. Polazak na izlet je u jutarnjim časovima. Po  obavnjanju graničnih formalnosti, vozimo se do mesta Orebić. Tokom vožnje preći ćemo na poluostrvo Pelješac preko novog Pelješkog mosta, jedne od modernih arhitektonskih atrakcija Hrvatske, i proći kroz brojna mala obalska i brdska  sela, gde ćemo osetiti duh Mediterana, posmatrajući male plaže, kamene kuće, maslinjake, vinograde… Po dolasku u  Orebić, ukrcavamo se na brod, koji će nas, posle kratke plovidbe, dovesti do ostrva Korčula, tj njegovog glavnog grada,  istog imena. Upoznavanje grada u pratnji vodiča. Slobodno vreme za individulno upoznavanje rodnog grada Marka  Pola. U popodnevnim časovima povratak u Neum. Noćenje.

4.DAN – NEUM – MAKARSKA (fakultativno) – TREBINJE – KRALJEVO
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i slobodno vreme u Neumu ili fakultativni odlazak do Makarske. Vožnja Jadranskom magistralom od Makarske. Obilazak znamenitosti i  slobodno vreme. U popodnevnim časovima polazak za Trebinje. Kraće slobodno vreme u Trebinju (oko 2 sata) i  polazak za Srbiju (oko 18h).

5.DAN-KRALJEVO
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj putovanja.
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
- Gotovinski 30 % prilikom rezervacije, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
- Gotovinski 30 % prilikom rezervacije a ostatak cekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije, na jednake mesečne rate, koje dospevaju 15.u mesecu, a najkasnije do 15.11.2024.
- U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

TMŠ

Organizator putovanja je turistička agencija Tomash Tours, broj licence 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Tomash Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama