Kirman Arycanda De Luxe

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen oko 28km od Manavgata, 30km od Sidea i 33km od centra Alanje. Aerodrom Antalija je udaljen oko 90km od hotela.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2004. godine, zauzima površinu od 20.000m² i ukupno ima 800 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju 4 à la carte restorana (turski, mediteranski, azijski i meksički) i 6 barova (Beach bar, Pool bar, Lobby bar, Disco bar, Snack bar i “Point” bar).

Za decu je tu dečiji klub, mini disko i igralište.

Plaža
Hotelska peščano – šljunkovita plaža dugačka je oko 200m. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je uključena u cenu.

Smeštaj
Sobe imaju balkon, LCD TV, sef, mini bar (dopunjava se dnevno), Wi-Fi, ketler.

Standardne sobe imaju površinu oko 29m².

Family sobe imaju površinu oko 39m² i sastoje se od dve sobe spojene vratima i imaju jedno kupatilo.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima dečiji meni i kutak za bebe u glavnom restoranu. U koncept su takođe uključene i užine kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: sveže ceđeni sokovi, à la carte restorani, (besplatni su samo jednom u toku boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.
Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 
Ostali sadržaji
Doktor na poziv, servis za pranje i preglanje veša, rent a car, shopping centar, konferencijska sala.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, bazen sa 5 tobogana, jacuzzi, teretana, tereni za košarku, stoni tenis, vaterpolo, pikado, joga, aerobik, zumba, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina i igralište za decu.

Plaća se: kompjuterske igrice, sportovi na vodi.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, fitness centar, zatvoreni bazen.

Plaća se: masaže, svi tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama