Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Tip sobeDatumCenaFIRST MINUTE CENA do 15.09.
1/215 - 20.10.2023.495€459€
1/204 - 09.05.2024.495€459€

-Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.-

Aranžman Korzika obuhvata:
– Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga hrane i pića i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja.
– Smeštaj u hotelu 3* na teritorija grada Bastija na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni buffet) u ½ sobama – Smeštaj u hotelu 3* na relaciji Livorno – Firenca na bazi 1 noćenja i 1 noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni) u ½ sobama
– Prevoz putničkim trajektom na relaciji Livorno – Bastija – Livorno na ekonomskoj klasi
– Obilazak starog grada dela Bastija sa lokalnim vodičem (pešačka tura oko 2 sata)
– Usluge licenciranog vodiča za vreme putovanja
– Hotelske i gradske takse
– Troškove organizacije putovanja.

Aranžman Korzika ne obuhvata:
- Fakultativne izlete:
– Celodnevni izlet Korte i Ajačio – 40€ (prevoz autobusom, vožnja turističkim vozom u Korteu i Ajačiju, usluge licenciranog vodiča)
– Celodnevni izlet Kalavi i Il Rus (Crveno ostrvo) – 30€ (prevoz autobusom i usluge licenciranog vodiča)
– Ulaznice za muzeje i lokalitete
– Doplata za jednokrevetnu sobu – isključivo na upit ,
– Doplata za transfer iz Novog Sada – 25€ , iz Niša – 25€ (redovnom linijom Niš ekspresa)
– Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje,
– Individulane troškove

NAPOMENA: Sve cene fakultativnih izleta u programu Korzika podložne su promeni. Trenutno stanje na tržištu, uslovljeno velikim poskupljenjima i inflacijom u svetu, ne dozvoljava da agencija garantuje cene fakultativnih izleta u trenutku potpisivanja Ugovora o putovanju



Hoteli 3* – hotel u gradu Bastija i hotel na relaciji Livorno – Firenca, sobe su dvokrevetne sa kupatilom, doručak – kontinentalni buffet (peciva, hleb, puter, šunka, sir, džemovi, kafa, mleko, čaj…)

Bastia – hotel Le Bastia www.hotel-lebastia.fr, hotel na relaciji Livorno-Firenca – hotel Europa Signa www.hoteleuropasigna.it ili slični.

Imena hotela će biti dostavljena putnicima na minimum 15 dana pre polaska.
1.DAN: Čačak – Beograd – Livorno (program putovanja Korzika)
Polazak iz Čačka u 02:30h, polazak iz Beograda u 05:00h. Prelazak državne granice, vožnja preko Hrvatske i Slovenije. Ulazak u Italiju u popodnevnim satima, nastavak putovanja pored Trsta, Venecije i Bolonje. Dolazak u hotel na relaciji Firenca – Livorno u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2.DAN: Livorno – Korzika (program putovanje Korzika)
Rani jutarnji odlazak u luku Livorno, ukrcavanje na brod za Korziku. Isplovljavanje broda u 08:00h. Plovidba (04:30h) kroz Toskanski arhipelag između ostrva Elba i Kapraja. Iskrcavanje u luku Bastija, transfer autobusom do hotela. Smeštaj u hotel. Popodnevni obilazak grada sa vodičem – pešačka tura i priča o burnoj istoriji ovog ponosnog naroda i znamenitostima starog grada. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN: Bastija – Korte – Ajačio (program putovanja Korzika)
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet autobusom za Korte i Ajačio, putovanje kroz živopisne predele ostrva, šume kestena i planinski vrhovi. Zadržavanje u gradiću Korte i obilazak grada turističkim vozom. Nastavak putovanja, priča o Srbima na ovim prostorima – selo Bokonjano koje je u Prvom svetskom ratu primilo i negovalo ranjene srpske vojnike, žene i decu izbegle iz Srbije, priča o ˝malim Srbima˝ koja i danas živi kao i sačuvana zgrada škole u kojoj su se školovala srpska deca. Dolazak u Ajačio, glavni grad pokrajine Južna Korzika koji čuva uspomenu na velikog vojskovođu i vladara Napolena Bonapartu. Obilazak starog dela grada – trg Foš, rodna kuća Napoleona Bonaparte (obilazak muzeja individualno), vožnja turističkim vozom kroz živopisne ulice grada. Slobodno vreme. Polazak iz Ajačija u kasnim popodnevnim satima. Povratak u Bastiju. Noćenje.

4.DAN: Bastija – Kalvi – Il Rus (program putovanja Korzika)
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet autobusom za Kalvi, po legendi rodni grad Kristifora Kolumba. Šetnja do Citadele i ostataka kuće porodice Kolumbo, Katedrala, crkva Svete Marije… Slobodno vreme. U popodnevnim satima polazak za l’Ile Rousse (crveno ostrvo), poznato po najlepšim plažama, gradić između planina i mora. Slobodno vreme za šetnju živopisnim uličicama starog grada i kafu na trgu Paoli. Povratak u Bastiu u večernjim satima. Noćenje.

5.DAN: Bastija – Livorno (program putovanja Korzika)
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do ukrcavanja na brod ka Livornu. Isplovljavanje predviđeno u 14h, plovidba u trajanju 4h30. Iskrcavanje u luci Livorno, odlazak u hotel u okolini grada, smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

6.DAN: Livorno – Beograd/Čačak (program putovanja Korzika)
Doručak. Jutarnji polazak iz hotela. Vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama. Dolazak u Beograd/Čačak u posleponoćnim satima. Kraj programa.
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima građana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,

– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,

JNG

Organizator putovanja je turistička agencija Jungman Travel, broj licence OTP 187/2021 kategorije A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Jungman Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama