Le Royal Hammamet

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen je oko 10km od centra Hammameta. U neposrednoj je blizini marine Yasmine Hammamet, oko 100km od aerodroma u Monastiru, oko 75km od aerodroma u Tunisu. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1996. godine. Prostire se na 80.000m² i raspolaže sa ukupno 266 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana (Shehrazade) gostima su na raspolaganju još 3 restorana (Breeze on pool, Al Hambra i Capri), 3 bara (Murjana, Al Waha, Al Khayam) i kafeterija. Hotel ima 5 bazena (1 zatvoreni), teniske i košarkaške terene, teren za odbojku, dnevne i večernje animacije.

Za decu su tu: mini club, igralište, dečiji bazen, animacije.

Plaća se: čuvanje dece. 

Plaža
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj
Hotel ima 266 smeštajnih jedinica. Sve sobe u hotelu su potpuno opremljene i sadrže sopstveno kupatilo, balkon, internet, klimu, TV, telefon, mini bar, sef, fen.

Standardne sobe su veličine 30m², imaju pogled na baštu i nalaze se u prizemlju, na prvom i drugom spratu.

Superior sobe imaju pogled na bazen ili na more, veličine su 30m²

Ambassador Suite imaju površinu od 60m², ima ih ukupno 20 i nalaze se na prvom i drugom spratu.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Hotel Le Royal Hammamet ima uslugu Polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana (Shehrazade), gostima su na raspolaganju još 2 a’ la carte restorana (Al Hambra – internacionalni i Capri – italijanski restoran), 2 snack restorana (Breeze on pool i Murjana) i 2 bara (Al Waha, Al Khayam) i kafeterija. Doručak (07:00 – 10:00) i večera (18:30 – 21:30) se služe u glavnom restoranu.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, rent- a- car, salon lepote.

Sport i zabava
Otvoreni bazeni, dečiji bazen, zatvoreni bazen, teretana, teniski teren, stoni tenis, fitness centar, odbojka, košarka.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže, piling, tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama