Lilly Ann Village Hotel

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Naselje Nikiti (Νικήτη) jedno je od najpopularnijih i najdinamičnijih mesta na Halkidikiju, a ujedno je i jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. To je prelepo turističko mesto u čijoj se okolini mogu naći ostaci mnogih praistorijskih naselja. Mesto je još uvek nedovoljno istraženo i posećeno od strane Srba, pa ćete ovde češće čuti grčki, nemački i italijanski jezik, s obzirom da još uvek najviše turista dolazi iz tih zemalja. Nikiti se nalazi na severu zapadne obale Sitonije, 38 kilometara istočno od Nea Mudanie, 98 km jugoistočno od Soluna, između letovališta Metamorfozi i Neos Marmaras (23 km). Od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa, udaljeno je 36 kilometara jugoistočno. Glavna plaža Nikiti duga je preko 2,5 kilometara i prijatno je mesto sa kristalno čistom i toplom vodom. Jedan kraj glavne nalazi se sa južne strane, odmah pored crkve Agios Theodoros, dok je na drugom kraju mala marina koja je odlično mesto za dnevne i noćne šetnje. Idealna je za porodice sa decom jer je voda plitka na većem delu ove plaže. Lako je dostupna peške ili kolima. Parkinga ima dovoljno, a problem može predstavljati samo parkiranje u avgustu. Pruža dosta sadržaja posetiocima, dobro je održavana, pa skoro svake godine dobija Plavu zastavicu za čistoću. Duž plaže su mnogi restorani i kafići sa ležaljkama i suncobranima, neki od njih imaju bežični pristup internetu, a dostupni su i razni sportovi na vodi. Iza plaže se pružaju borovi koji daju prirodan hlad, kao i prelepo šetalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Lilly ann village se nalazi na poluostrvu Halkidiki, u regiji Sitonija. Hotel Lilly ann village se nalazi 500 m od plaže i od centra Nikitija. Ovaj hotel sa 3* je odlična preporuka za porodice sa decom.

Sobe: Hotel Lilly ann village poseduje  40 smeštajnih jedinica u svom sastavu, podeljenih u 4 zgrade.  U ponudi agencije  nalaze se standard sobe i family sobe. Standard sobe imaju 20m² i imaju bračni krevet ili dva odvojena kreveta. Family sobe imaju 38m², imaju jednu veliku prostoriju sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta (plus kreveti na sprat ili još jedan pomoćni krevet). Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. Napomena: krevetac je na upit i doplaćuje se 2e dnevno na recepciji hotela.

Hotelski sadržaj: Hotel Lilly ann village u svom sastavu, ima glavni restoran u kome se poslužuju pansionski obroci. Pored ovoga hotel Lilly ann village ima snack bar kao i bar pored bazena gde se gosti hotela mogu osvežiti uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića, kafa i laganih obroka.  Od ostalih sadržaja hotel ima rent a car, menjačnicu, parking koji je besplatan, sef koji se doplaćuje na recepciji hotela, TV salu, usluge pranja veša, kao i usluge doktora na poziv. U blizini hotela se takođe nalazi i mini market.

Sport i zabava: Hotel Lilly ann village u svom sastavu ima bazen sa ležaljkama i suncobranima oko bazena čije je korišćenje besplatno. Hotel Lilly ann village takođe poseduje i jedan manji bazen za decu.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama