Limak Arcadia Golf and Sport Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderna turistička zona koja se nalazi na oko 30km udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Karakterističan je po golf terenima, najluksuznijim rizortima, besprekorno uređenim vrtovima koji su smešteni duž duge peščane plaže. Belek spada u najzelenije regije Turske jer obiluje šumama borova i eukaliptusa. Predstavlja krunu turizma Turske uzimajući u obzir kvalitet koji pruža. Koncept hotela u regiji Belek je poput turističkih naselja, te gosti koji odsedaju u ovakvoj vrsti rizorta nemaju potrebe da ga napuštaju budući da se o njihovoj zabavi i potrebama brine stručni tim ljudi u okviru svakog rizorta. Upravo ovde su nastali najluksuzniji i najkompletniji turistički kompleksi zahvaljujući kojima regija Belek živi čitave godine. Uzimajući u obzir prirodno okruženje i golf terene, sezona u Beleku traje 12 meseci. Osim golfa, popularan sport je i fudbal, budući da Belek ima terene napravljene po najvišim svetskim standardima, te timovi iz čitavog sveta ovde mesece provode pripremajući se. Osim brojnih sportskih prednosti, prirodnog bogatska, luksuznih hotela, Belek od 2017-e godine ponosno u svojoj ponudi ima i tematski park Land of Legends. Tematski park Lend of Legends poseduje veliki tržni centar, brojne restorane i barove, kanale kojima se možete provozati gondolama poput onih u Veneciji, najatraktivnije vodene tobogane, roller coaster-e, bazen za surfovanje, delfinarijum, predstave zabavnog karaktera sa pingvinima sa Madagaskara, kitovima, fokama ili se pak možete diviti nekoj vrsti iz porodice velikih mačaka. Ovakva vrsta parka je jedinstvena u ovom delu Evrope, može se porediti sa onima u Parizu i Londonu, ali je u odnosu na te kompletniji i sadržajniji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Limak Arcadia Golf & Sport Resort hotel se nalazi na sopstvenoj peščano – šljunkovitoj plaži, od aerodroma u Antaliji udaljen je 35 km.

Sobe: 465 soba od kojih je 213 u glavnoj zgradi i 252 u bungalovskom delu. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel  Limak Arcadia Golf & Sport Resort  ima 5 a la carte restorana specijalizovana za jela italijanske, turske, japanske i kineske kuhinje, a lagani obroci, osvežavajući napici i poslastice služe se u 9 barova. Od dodatnog sadržaja hotel ima nekoliko prodavnica, menjačnicu, internet centar, wi fi internet konekciju, TV salu, servis za pranje veša, frizerski salon i usluge lekara.

Sport i zabava: U sastavu hotela  Limak Arcadia Golf & Sport Resort  su 4 bazena, manji aqua park koji ima 3 velika i jedan manji tobogan. Spa centar nudi usluge masaže, saune, turskog kupatila i kozmetičkih tretmana. Ljubitelji sporta mogu da se zabave igrajući bilijar, fudbal, mini golf, stoni tenis, tenis ili odbojku, a na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Najmlađi imaju svoj klub koji se prostire na 270 m2, a o njihovoj zabavi brine profesionalan tim animatora. U sastavu kompleksa postoji amfiteatar u kojem se održavaju predstave zabavnog karaktera. 
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama