Maldivi - Nova godina

Nova godina, Maldivi

već od 1990€

Opis destinacije

Doček Nove godine na Maldivima 2023. ostaviće Vas bez daha. To je najmanja azijska zemlja i po površini i po broju stanovnika. Na ovom putovanju posetićemo neka od 200 naseljenih ostrva i uživati na belim plažama i nestvarno plavoj i čistoj vodi. Bilo da idete na medeni mesec ili na porodični odmor, na Maldivima sve je podređeno uživanju! Toplo i čisto more uz najlepše plaže, netaknutu prirodu i povoljnu klimu pružaju odlične uslove za nezaboravan odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Datum polaska:
30.12.2023.

Smeštaj
Triton Prestige Seaview & Spa 4* ND
Regularna cena
1.990,00 EUR

Smeštaj
Triton Prestige Seaview & Spa 4* polupansion
Regularna cena
2.090,00 EUR

Smeštaj
Triton Prestige Seaview & Spa 4* pun pansion
Regularna cena
2.190,00 EUR

Šta je uključeno
- Smeštaj
- Prevoz
- Avio-kartu sa svim taksama na relaciji Beograd–Male, u ekonomskoj klasi sa presedanjem sa 30 kg čekiranog i 8 kg ručnog prtljaga
- Transfer brzim brodom od smeštaja do aerodroma
- Avio-karta sa svim taksama na relaciji Male–Beograd, u ekonomskoj klasi sa presedanjem sa 30 kg čekiranog i 8 kg ručnog prtljaga

Hrana
- 1 × Svečana novogodišnja večera , 6 × Kontinentalni doručak , 5 × Ručak (usluga punog pansiona) , 5 × Večera (usluga polupansiona i punog pansiona)

Ostalo
- Obilaske: ronjenje sa ajkulama, odlazak na Fulidhoo ostrvo i druženje sa ražama, odlazak na peščani sprud (sandbank), posmatranje delfina, odlazak na peščani sprud uz logorsku vatru, snorkeling sa kornjačama, snorkeling na Biyadhoo koralnom grebenu, čajanka na rooftopu hotela, obilazak glavnog grada Malea, vožnja kajacima / daskama sa veslima, ronjenje na lokalnom koralnom grebenu, romantična večera na plaži
- Svečana novogodišnja večera

Nije uključeno
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Doplatu za jednokrevetnu sobu
- Doplata za poskupljenje takse za gorivo

Fakultativni izleti
Napomena! Termini i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i promenjivi su, a zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Noćno pecanje
Cena: od 30,00 USD do 40,00 USD
Iskusite noćni ribolov – maldivski stil, koristeći ruke i sirovu ribu kao mamac. Umetnost kojoj se meštani bave generacijama, a danas privlači radoznale putnike koji i sami žele da učestvuju u avanturi. Idealan izlet, nezaboravno veče i prilika da ulovite ribu pod zvezdanim nebom Maldiva. Cena izleta uključuje: organizovani prevoz po predviđenom itineraru, opremu za pecanje, večeru od sopstvenog ulova.

Ostrvo Gulhi
Cena: od 20,00 USD do 30,00 USD
Obilazimo lokalno ostrvo nedaleko od Mafušija sa predivnom bikini plažom i pravom maldivskom plavom bojom. Za ljubitelje morskog sveta postoji mogućnost snorkelinga na peščanom sprudu. Uživamo u pogledu i pentramo se na poznatu ljuljašku kako bismo napravili nezaboravne slike.

Resort Day Visit
Cena: od 120,00 USD do 140,00 USD
Odlazimo u jedan od popularnih rizortova. Njihove jedinstvene lokacije na privatnim ostrvima nude pristup netaknutim plažama sa bajkovitim pogledom na kućice na vodi i bungalove na plaži, kao i priliku da zaronimo i istražimo jedinstveni morski svet ovog ostrva. Uživamo u zlatnom suncu i mekom pesku dok istražujemo bogata tropska čudesa živahne ostrvske države.
Triton Prestige Seaview & Spa 
Hotel Triton Prestige Seaview & Spa je najnoviji hotel iz Triton lanca hotela na Maldivima koji sadrži sobe sa pogledom na more, restoran i bazen na krovu hotela i mnogo novih objekata.

Nalazi se na jedan minut od Bikini plaže.

Svaka hotelska soba je klimatizovana i ima prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sef i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. U svim sobama objekta Triton Prestige Seaview and Spa su obezbeđeni peškiri i posteljina.

Gosti mogu da uživaju u kontinentalnom ili doručku na bazi švedskog stola.

https://tritonhotelsandtours.com/triton-prestige
Dan 1: Okupljanje grupe i polazak
Okupljanje na aerodromu „Nikola Tesla” u Beogradu dva i po sata pre leta. Idemo na istok u susret Indijskom okeanu. Let iz Beograda u 20.25h (TK 1084) sa presedanjem u Istanbulu.

Dan 2: Dolazak u Male, transfer do smeštaja i doček Nove godine
Dolazak u Istanbul u 00.05h po lokalnom vremenu. Konekcija na let. Let za Male u 02.10h (TK 730). Dolazak u Male u 12.15h. Transfer brzim brodom do lokalnog ostrva Mafuši na kom se nalazi hotel u kom smo smešteni. Popodnevni ulazak u sobe. Slobodno vreme za odmaranje do večere na plaži gde ćemo dočekati Novu godinu uz muziku, vatromet i prijatne razgovore sa lokalnim stanovništvom. SREĆNA NOVA GODINA!

Dan 3: Snorkeling na lokalnom grebenu, vožnja kajacima / daskama sa veslima, logorska vatra
Ovaj dan započinjemo ronjenjem na lokalnom koralnom grebenu. Nakon toga se upuštamo u avanturu vožnjom kajacima ili na daskama sa veslima. Nastavljamo popodne uz opuštanje sa Jungle plemenom na peščanom sprudu od nestvarno belog peska, okruženog tirkizno plavom bojom Indijskog okeana uz logorsku vatru, muziku i prijatnu atmosferu. Povratak u smeštaj. 

Dan 4: Snorkeling sa kornjačama, koralni greben Biyadhoo i peščani sprud
Dan za istraživanje podvodnog sveta Maldiva. Vodimo vas na ronjenje sa čak tri zarona gde ćemo imati priliku da plivamo sa kornjačama i da ronimo na Byadhoo koralnom grebenu, nakon čega nas očekuje voćno osveženje na peščanom sprudu u plavetnilu Indijskog okeana. Nakon povratka, imamo čajanku na rooftop-u hotela uz muziku i zalazak sunca. 

Dan 5: Ronjenje sa ajkulama, druženje sa ražama, posmatranje delfina i odlazak na peščani sprud
Dan predviđeni za nekoliko egzotičnih avantura na rajskom ostrvu i uživanje u egzotičnoj hrani. Prvi deo dana iskoristićemo za ronjenje sa ajkulama.  Avanturistički izlet koji se obavezno treba naći na vašoj listi dok ste na Maldivima. Nakon toga, odlazimo do ostrva Fulidhoo gde ćemo imati jedinstvenu priliku da se družimo i slikamo sa ražama, nakon čega druženje nastavljamo na obližnjem peščanom sprudu gde ćemo imati voćno osveženje sa pogledom na beskrajno plavetnilo Maldiva. U povratku tražimo delfine i uživamo u posmatranju njihovih egzibicija. Povratak u smeštaj. 

Dan 6: Slobodan dan ili fakultativn izlet - Noćno pecanje
Slobodan dan za istraživanje Maldiva i bikini plaže. Uveče postoji mogućnost fakultavnog izleta – Noćno pecanje, gde ćemo imati priliku da pecamo ribu i uživamo u predivnom zalasku sunca. Sve što ulovimo, kasnije spremamo i jedemo na plaži. Povratak u smeštaj. 

Dan 7: Fakultativni izlet - Gulhi ostrvo
Fakultativni izlet – Obilazak lokalnog ostrva Gulhi. Obilazimo lokalno ostrvo nedaleko od Mafušija sa predivnom bikini plažom i pravom maldivskom plavom bojom. Za ljubitelje morskog sveta postoji mogućnost snorkelinga na peščanom sprudu. Uživamo u pogledu i pentramo se na poznatu ljuljašku kako bismo napravili nezaboravne slike.  Povratak u smeštaj.

Dan 8: Napuštanje smeštaja, fakultativni izlet - Resort day visit, transfer do aerodroma
Slobodno vreme do polaska na aerodrom iskoristićemo za fakultativni izlet – Resort day visit. Odlazimo u jedan od popularnih rizortova. Njihove jedinstvene lokacije na privatnim ostrvima nude pristup netaknutim plažama sa bajkovitim pogledom na kućice na vodi i bungalove na plaži, kao i priliku da zaronimo i istražimo jedinstveni morski svet ovog ostrva. Uživamo u zlatnom suncu i mekom pesku dok istražujemo bogata tropska čudesa živahne ostrvske države. Opraštanje od ovog magičnog ostrva u večernjim časovima. Transfer brodom do Malea. Pre odlaska na aerodrom, obilazimo Male - glavni grad Maldiva, koji predstavlja moderno lice Maldiva. Šareno obojene zgrade i tirkizno more svuda oko nas su klasična slika Malea koju ćete zapamtiti. Grad prepun kafića, restorana, prodavnica i pijaca.

Dan 9: Let iz Malea, dolazak u Beograd i kraj putovanja.
Let iz Malea u 00.05h (TK 731) sa presedanjem u Istanbulu. Dolazak u Istanbul u 06.50h. Konekcija na let. Let za Beograd u 08.25h (TK 1081). Dolazak u Beograd u 08.05h po lokalnom vremenu. Kraj putovanja.
Sve uplate vrše se isključivo u dinarskoj protivvrednosti, prema srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate i to: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 300 EUR, a ostatak sume uplaćuje se najkasnije do 3 nedelja pred polazak. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

JT

Organizator putovanja je turistička agencija Jungle Tribe, broj licence OTP 162/2020 kategorija licence A35. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Jungle Tribe.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama