Marina Lodge Port Ghalib

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Nekada dobro čuvan i sakriven biser, danas je atraktivno i svima dostupno letovalište. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na oko 7km od aerodroma Marsa Alam i na oko 210km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u blizini čuvene marine ove regije, Port Ghalib marine, ima ukupno 201 smeštajnu jedinicu, nekoliko restorana i barova gde gosti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi. Wi-Fi je dostupan gostima samo na javnim hotelskim površinama.

Za decu tu su dečiji klub, igralište, dečiji bazen i aqua park sa tri tobogana za decu.

Plaća se: čuvanje dece i ostalo van koncepta. 

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu koja je udaljena od hotela 200m. Na plaži postoji bar u kojem se služi užina i piće u određeno doba dana. Ležaljke, suncobrani i peškiri se dodatno ne plaćaju.

Smeštaj
Hotel ima 201 smeštajnu jedinicu i sve imaju LED TV, fen za kosu, sef, mini bar, telefon, terasu/balkon, bademantil i papuče, kupatilo sa tušem ili kadom.

Standard sobe su površine 38m² i mogu imati pogled na baštu ili marinu, sadrže francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i jednu sofu.
Family sobe su površine 76m² i mogu imati pogled na baštu ili marinu, sastoje se od 2 odvojene spavaće sobe, u jednoj se nalazi francuski ležaj i sofa , a u drugoj dva odvojena ležaja i sofa.

Plaća se: room service, mini bar, i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera, (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran – Indigo, Shark Bites – snack i à la carte restoran i dva bara u kojima se služi užina u određeno doba dana (na plaži i kod bazena). U sklopu hotela nalazi se bar 50 u kom se služi kasna večera/užina, kao i VIZ bar.

Plaća se: turska kafa, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, doktor na poziv, limuzina, suvenirnice, parking, soba za odlaganje prtljaga.

Sport i zabava
Hotel ima 4 bazena (relax, dečiji, bazen za ronjenje i glavni bazen), aqua park sa 4 tobogana za odrasle i 3 tobogana za decu. Od ostalih sadržaja hotel ima stoni tenis, boćanje, bilijar, pikado, razne dnevne i večernje animacije, aerobik, jogu, ronilački centar.

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi, ronilački centar, snorkling, ronjenje, i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gostima su na raspolaganju teretana i salon lepote.

Plaća se: sauna, masaže, svi tretmani lica i tela kao i salon lepote.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama