Medina Belisaire & Thalasso

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel Medina Belisaire & Thalasso se nalazi se u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen oko 10km km od centra Hamameta, oko 97km od aerodroma u Monastiru, oko 70km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
otel Medina Belisaire & Thalasso se nalazi se u mestu Yasmine Hammamet, na samo 200 metara od svoje privatne peščane plaže. 
Hotel raspolaže sa 276 standardnih soba, 12 apartmana i 4 sobe za osobe sa invaliditetom, raspoređenih na tri sparata. Sve sobe su klimatizovane i imaju terasu ili balkon.

Za decu je tu mini klub (4-8).

Plaža
Hotel poseduje svoju privatnu plažu, gde je upotreba suncobrana i ležaljki besplatna.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 276 standardnih soba, 12 apartmana i 4 sobe za osobe sa invaliditetom. 

Double/Twin Garden View Room – 20 m², u ovoj sobi mogu boraviti najviše tri osobe.
Double/Twin Pool View Room – 20 m², u ovoj sobi mogu boraviti najviše tri osobe.
Family Room – 20 m², u ovoj sobi mogu boraviti najviše četiri osobe.
Suites – 40 m², ove sobe poseduju kupatilo sa jacuzzi-jem.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak, ručak i večera, užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju restoran “Zeitouna”, 4 tematska restorana, Moorish coffee, Snack bar, Beach bar, Shark bar.

Ostali sadržaji
Hotel nudi zabavu za celu porodicu. Sportove u bazenu i na plaži, tenis, aerobik, pikado, mini golf, stoni tenis.. A veče je rezervisano za muzički program.

Za najmlađe
Za decu je tu mini klub (4-8).

Spa & wellness
Hotel u svojoj ponudi ima veliki spa centar sa talasoterapijom u orijentalnom stilu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama