MPM Arsena

Nesebar, Bugarska

Opis destinacije

Nesebar je grad u jugoistočnoj Bugarskoj i nalazi se 35 km od Burgasa i 2 km od Sunčevog Brega, sa kojim je i povezan. Istorija grada Nesebara duga je preko 2500 godina, a o njoj svedoči postojanje starog grada. Od tračke naseobine, grčke kolonije, zatim rimskog i otomanskog osvajanja, grad Nesebar je danas postao jedno od omiljenih turističkih odredišta za letovanje mnogih turista koji dolaze iz čitavog sveta i uživaju u kvalitetnoj ponudi hotela koju Nesebar nudi. Novi deo grada Nesebara prostire se na dve peskovite plaže od kojih ga jedna (dužine 8 km) spaja sa letovalištem Sunčev Breg. Duž plaže u Nesebaru nalaze se mnogobrojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel se nalazi u južnom delu Nesebara. Smešten je na samoj peščanoj plaži sa pogledom na zaliv i stari grad Nesebar. Od centra grada udaljen je 500 m, dok je od aerodroma u Burgasu hotel MPM Arsena udaljen 25 km.

Sobe: Hotel MPM Arsena u svom sastavu ima 94 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su promo, standard sobe i sobe tipa suite. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela MPM Arsena se nalaze pansionski restoran sa prostranom terasom sa pogledom na more i 2 bara. Gosti mogu da uživaju u laganim obrocima I osvežavajućim napicima u lobby i baru pored bazena.  Wi-Fi je dostupan besplatno. U sastavu hotela su menjačnica, prodavnica, moderno opremljena sala za konferencije i rent a car kao i parking koji se doplaćuje

Sport i zabava: U sastavu hotela MPM Arsena se nalazi spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. Gostima je na raspolaganju i spa centar u okviru kojeg se nalaze unutrašnji bazen, saune, đakuzi i fitnes centar. Na raspolaganju su i sala za bilijar kao i stolovi za stoni tenis, a za najmlađe dečija igraonica.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama