Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Gümbet na oko 4km od centra Bodruma i oko 40km od aerodroma.

Opšti podaci
Nalazi se na odličnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od ulice sa diskotekama, barovima i restoranima. Ispred hotela je i stanica sa lokalnim autobusima-dolmušima koji voze do centra Bodruma. Gostima su na raspolaganju jedan bazen, restoran i bar. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna, nema peškira za plažu.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa ukupno 75 soba. Sve sobe su skromnije opremljene i imaju oko 21 m2, poseduju kupatilo, klima uredjaj, TV, telefon, uglavnom imaju francuski balkon.
Plaća se: telefon, sef.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu polupansiona –  samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu za doručak i večeru. Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i à la carte restoran. 

Plaća se: sva pića tokom večere, sva pića koja su van gore navedenog koncepta za doručak , à la carte restoran.

Sport i zabava
Otvoreni bazen sa delom za decu. U hotelu je na svim javnim površinama (bazen, plaza, restoran) gostima dostupan besplatan Wi-Fi internet.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama