Numa Bay Exclusive

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) se nalazi u jugoistočnom delu Turske obale, jedan je od najvećih turističkih centara Sredozemne regije. Od grada Antalija i aerodroma udaljena je oko 135km. Ono što Alanju izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život. Danas Alanja zauzima plažu dugu skoro 50km. Regije koje se izdvajaju su Okurdžalar, Avsalar, Inčekum poznat po najfinijim peščanim plažama po kojima je i dobio ime, Konakli, Kejkubat, Oba, a svakako najpoznatija i najatraktivnija regija i plaža je svakako čuvena Kleopatrina plaža koja se nalazi u samom srcu grada. Prostire se na oko 2 km dužine, na ovom potezu ne postoje privatne plaže već se servis na ovoj gradskoj plaži dodatno doplaćuje. Alanju odlikuje lepeza hotela različitih koncepta i kategorija. U Alanji možete pronaći manje gradske hotele bez sadržaja koji su uspeli da sačuvaju koncept usluge polupansion, dok je većina hotela tipa rizort, bogata sadržajima za decu, akva parkovima, luna parkovima, animacijama, ima brojne restorane i koncept usluge All Inclusive.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Numa Bay Exclusive hotel se nalazi regiji Turkler u Alanji. Hotelski kompleks izlazi na svoj deo peščane plaže, manju uvalu, na kojoj je korišćenje ležaljki, suncobrana i peškira besplatno za goste hotela. Od glavne zgrade plaža je udaljena oko 100 m. Od centra Alanje udaljen je 26 km, a od aerodroma Antalija 105 km. Numa Bay Exclusive  hotel pruža mogućnost za savršen odmor u Alanji. Plaža hotela Numa Bay exclusive spada u jednu od najlepših u regiji letovališta Alanja. Hotel se nalazi pored hotela Lonicera World.

Sobe: Hotel Numa Bay Exclusive je modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 285 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, superior i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef ,  mini bar (voda i sokovi se dopunjuju svakog dana),  ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Numa Bay Exclusive hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju a la carte restorani  u kojima se služe azijski i riblji specijaliteti, kao i grill a la cart restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju loby bar, snack i bar na plaži, kao i poslastičarnica i noćni klub. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Numa Bay Exclusive raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, razne prodavnice kao i usluge doktora.

Sport i zabava: Pored dva spoljašnja i jednog unutrašnjeg bazena za odrasle osobe, u sastavu hotela Numa Bay Exclusive nalazi se i dečiji spoljašnji bazen sa toboganima. U ponudi hotela je i spa centar koji sadrži tursko kupatilo, saunu kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis ili odbojku na plaži. Za najmlađe goste hotel Numa Bay Exclusive obezbedio je igralište i mini klub. Od zabavnih aktivnosti Numa Bay Exclusive hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama