Numa Bay Exclusive

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u regiji Avsallar, na 20km od centra Alanje i na 105km od aerodroma u Antaliji. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2017. a poslednji put renoviran 2022. godine. Prostire se na površini od 22.000m2 i u ponudi ima 335 smeštajnih jedinica, raspoređenih na 9 spratova. Sastoji se od glavne zgrade i nekoliko anex zgrada. Lociran je na svojoj plaži, na 20km od centra Alanje i na 105km od aerodroma u Antaliji. Gostima je na raspolaganju veliki broj bazena na otvorenom i 2 bazena na zatvorenom, akvapark, 3 à la carte restorana, spa i fitness centar, a Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.

Za decu tu su dečiji bazeni i akvapark, mini club (4 – 12 godina), mini disko, igraonice, animacije

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, koja je označena Plavom zastavom. 

Smeštaj
U ponudi hotel ima 335 smeštajnih jedinica i sve su opremljene su centralnom klimom, balkonom, kupatilom, fenom, direktnim telefonom u sobi i kupatilu, mini barom, Wi-Fi internetom, sefom (ne plaća se), satelitskom TV sa muzičkim kanalima.

Standard soba je veličine 28 -30m² i ima balkon sa pogledom na kopno, bazen ili na more.
Superior soba se nalazi u glavnoj zgradi i veličine je 28 -30m².
Family soba je veličine 40-45m² i sastoji se od dve odvojene prostorije.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, keks, sendviči, kafa i kolači, razne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran, 3 à la carte restorana (Joes Grill, gde se služe jela sa roštilja, Ali Baba u kom se služe riblji specijaliteti i The Wok House, specijalizovan za kinesku kuhinju), nekoliko barova (Snack, Blue Lobby  dostupan 24h, Avenue Pool, Beach i  Disco Bar) i poslastičarnicu. Gostima je na raspolaganju i veganski meni.

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, prodavnice, frizer, sale za konferencije i sastanke, faks.

Sport i zabava
Hotel ima bazen za decu na zatvorenom i bazen za decu sa akvaparkom na otvorenom, bazen samo za odrasle, terene za tenis, teretanu, prostor za jogu i veliki izbor sportskih aktivnosti. 

Spa & wellness
U ponudi hotel ima spa i fitness centar, uz doplatu.

Plaća se: masaža, tretmani, salon za negu lepote, terapije.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama