Okaliptus Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Bitez, oko 100m od centra mesta, oko 6km od centra Bodruma, a 45km od aerodroma Milas.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1990.godine, a posledni put renoviran 2013 i zauzima 6000m2. Sastoji se od 5 dvospratnih objekata smeštenih u prelepom prirodnom i cvetnom ambijentu, a ima ukupno 68 sona (54 standardne sobe i 14 family soba). Hotel je smešten u mirnom delu Bodruma, a opet blizu dešavanja, jako blizu plaže tako da ga to čini odličnom preporukom za odmor pogotovo mlađima. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen na otvorenom, à la carte restoran i dva bara.

Za decu tu deo bazena u okviru bazena za odrasle, dečiji meni u glavnom restoranu. Nema mini cluba, niti animacije za decu.

Plaža
Hotel se nalazi na gradskoj peščanoj plaži koja je duga 50m do koje vodi kraći putić. Upotreba suncobrana i ležaljki kod bazena je besplatna. Hotel nema peškire za plažu. 

Plaća se: upotreba suncobrana i ležaljki, Okaliptus beach bar i ostalo van koncepta.

Smeštaj
Sve sobe imaju SAT TV, telefon, fen, mini bar, split klimu, kupatilo sa tuš kabinom, sef, mini bar, terasu ili balkon. 

Standarde sobe mogu imati francuski krevet ili dva odvojena kreveta, sve imaju tuš kabinu i mogu imati ili terasu (41 soba) ili balkon (13).

Family sobe se sastoje od spavaćeg dela sa francuskim krevetom i dnevnog boravka. Ukupno ih ima 14 i sve imaju balkon.

Plaća se: mini bar, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu polupansiona –  samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu za doručak i večeru. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva à la carte restorana (italijanski i turski). U koncept usluge su uključeni doručak i večera u glavnom restoranu, dve vrste soka, kafa i čaj tokom doručka.

Plaća se: sva pića tokom večere, sva pića koja su van gore navedenog koncepta za doručak, à la carte restorani, ručak, snack i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle sa sekcijom za decu, pikado, bilijar, stoni tenis, šah. Wi-Fi internet je gostima dostupan u lobiju hotela besplatno. Hotel nema animaciju niti večernji program.

Spa & wellness
Hotel nema Spa centar.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama