One Resort Aquapark

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Monastir, grad srednje veličine (oko 40.000 stanovnika), smešten je oko 160 km južno od glavnog grada. Tradicionalno ribarsko mesto, u poslednjih nekoliko decenija postaje i značajno turističko mesto. Grad je osnovan još u rimsko vreme, dok iz kasnijeg istorijskog perioda datira Ribat – tvrđava. Poznati predsednik Tunisa Habib Bourguiba, rođen je ovde i tu se nalazi i njegov mauzolej. Međunarodni aerodrom nosi njegovo ime. Monastir se može ponositi i sa 2 terena za golf, lukom za jahte, bazarom i mnogobrojnim mestima za zabavu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja



One Resort Aqua Park, koji je smešten u gradu Monastir, nalazi se direktno na plaži, na 6,1 km od znamenitosti Golf Palm Links Monastir.

U ponudi ima smeštaj sa sezonskim bazenom na otvorenom, besplatnim privatnim parkingom, vrtom i zajedničkim salonom. Ovaj smeštajni objekat ima poslugu u sobi, a gostima je na raspolaganju i akva-park. Smeštaj gostima nudi dečji klub, zajedničku kuhinju i usluge menjačnice.

Sve sobe u objektu One Resort Aqua Park imaju televizor, klima-uređaj, kao i sopstveno kupatilo sa bideom i besplatnim toaletnim priborom, dok neke jedinice nude i terasu. Sve smeštajne jedinice u objektu One Resort Aqua Park sadrže prostor za sedenje.

U objektu One Resort Aqua Park se nalazi restoran koji nudi jela afričke, američke i karipske kuhinje. Na zahtev su dostupne vegetarijanske opcije, halal opcije i opcije bez glutena.

One Resort Aqua Park nudi igralište za decu. U ovom hotelu sa 4 zvezdice možete da igrate bilijar, stoni tenis i pikado, a takođe su vam na raspolaganju iznajmljivanje bicikala i iznajmljivanje automobila.

Osoblje na recepciji govori nemački, engleski, francuski i italijanski jezik i uvek je tu da vam pomogne.

Znamenitost Flamingo Golf Course nalazi se na 10 km od smeštajnog objekta One Resort Aqua Park, a znamenitost Sousse Archaeological Museum na 13 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Monastir Habib Bourguiba, na 2 km od objekta One Resort Aqua Park.
gotovinski - uplata NEPOVRATNOG avansa u iznosu od 209EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska•Kreditnim karticama 
(Visa, Dina Card, Master Card, Maestro)

ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata bez uvećanja cene aranžmana u Wayout poslovnici. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu

WAY

Organizator putovanja je turistička agencija Wayout, broj licence OTP 29/2021 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Wayout. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama