Palmon Bay Spa

Igalo, Crna Gora

Opis destinacije

Igalo nekada samo predgrađe Herceg Novog, danas je značajan turistički i medicinsko-zdravstveni centar koji gostima pruža odlične uslove za letovanje, rekreaciju i lečenje. Osim medicinskih centara u koje dolaze oni koji bi da poboljšaju svoje zdravstveno stanje, Igalo pruža odlične mogućnosti za letovanje porodica sa decom, starijoj kao i mlađoj generaciji gostiju. Mnoštvo hotela, apartmana, restorana, barova, diskoteka kao i blizina drugih turističkih atrakcija pružaju mogućnost za sadržajno letovanje. Igalo ima nekoliko plaža: od duge peščane plaže sa lekovitim blatom, preko popločanih kamenitih i šljunkovitih.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Loakcija: Novi, moderan hotel Palmon Bay Spa se nalazi u Igalu, u jedinstvenom prirodnom ambijentu Bokokotorskog zaliva. Smešten je na samoj obali mora.

Sobe: Hotel Palmon Bay Spa u svom sastavu ima ukupno 163 smeštajne jedinice. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, deluxe i superior sobe. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, mini bar i balkon

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Palmon Bay Spa se nalazi nekoliko restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju restoran na plaži i a la carte restoran na krovu hotela, iz koga se pruža pogled na Bokokotorski zaliv. Pored restorana postoji i letnja bašta za sunčanje sa barom i kafeterija.
Sport i zabava: Hotel Palmon Bay Spa ima unutrašnji bazen sa mineralnom vodom i spoljašnji bazen. U okviru spa i wellness centra, gostima su na raspolaganju tursko kupatilo, finska i infrared sauna, 5 prostorija za masažu i teretana.

Bazen sa lekovitom mineralnom vodom je ono po čemu je Spa centar “Palmon Bay” jedinstven i prepoznatljiv. Spa centar se prostire na preko 500m2 a kupanje u bazenu vraća balans prirodnih minerala i soli u telu.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama