Paloma Grida Resort and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na 35km od aerodroma u Antaliji, 45km od centra Antalije, a 700m od centra Beleka, na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1996. godine, a renoviran 2014. godine i nalazi se na površini od 102.000 m².

Plaža:
Poseduje sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela, kao i bar koje se nalazi na plaži.

Sobe:
Hotelski kompleks čine glavna trospratna zgrada i 37 dvospratnih i trospratnih vila. U okviru kompleksa se nalazi: 249 standardnih soba (od kojih je 4 za osobe sa invaliditetom, max 2+2 osoba, 27 m²), 37 agora room (max 2 osobe, 21 m²), 76 superior soba (max 3+1 osoba, 40 m²), 52 dvosobne connection family sobe (dnevna soba, spavaca soba odvojena vratima, max 3+1 osoba, površine 50m2); 28 dupleks family soba (na prvom nivou su dnevna soba i kupailo, a na donjem nivou je spavaca soba i kupatilo, max 4 osobe, 50 m²), 17 dvosobnih Lake vila (dnevna soba, spavaca soba odvojena vratima, 2 TV-a, max 3+1 osoba, 50 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za susenje kose, centralni klima uredjaj, TV, telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 6 a’la carte restorana (turski, internacionalni i egejski – besplatno jednom u toku boravka, dok se azijski, steak i lake house naplaćuju), dijetalni meni, 7 barova, 7 spoljašnjih bazena, unutrašnji bazen, besplatan internet, spa centar, sauna, tursko kupatilo, parna soba, gimnastika, akvabik, aerobik, teretana, mini golf, pikado, stoni tenis, košarka, odbojka na pesku, 4 teniska terena, vaterpolo, boćanje, mini fudbal, diskoteka, muzika uživo, animacija, dečiji meni, dečije igralište, luna park, 2 dečija kluba (mini 4-12 i teen 13-16 godina), 2 dečija bazena, unutrašnji bazen i dečiji vodeni park. Plaća se: frizer, doktor, masaža, bilijar, časovi tenisa, osvetljavanje teniskih terena i iznajmljivanje teniskih rekvizita, motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama