Paloma Orenda Resort

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotelski kompleks Paloma Orenda Resort nalazi se u regiji Titrejengol, na privatnoj peščano-šljunkovitoj  plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Zbog veličine hotelskog kompleksa, koji se nalazi prelepom vrtu, neke sobe od plaže su udaljene oko 200 m. Od centra Sidea udaljen je 6 km, a od aerodroma Antalija 75 km. Zbog izuzetnih sadržaja Paloma Orenda hotel pruža mogućnost za savršen porodični odmor u regiji Side. Hotel je izuzetno luskuzan i može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju.


Sobe: Hotel Paloma Orenda modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 270 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija, koje su raproređene u bungalovima. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, porodične i suite sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi, mini bar (voda, sokovi i pivo se dopunjuju svaki dan),  ketler sa setom za čaj i kafu, balkon ili terasu.


Hotelski sadržaj: U sastavu Paloma Orenda hotela nalazi se više restorana i barova. Lanac Paloma hotela je čuven po organskoj hrani koja se poslužuje tokom pansionskih obroka. Naime, lanac poseduje svoje plantaže voća i povrća te se proizvodnja odvija u istoj kući. Takođe, specifičnost su i pekarski proizvodi koji se proizvode na dan kada se poslužuju u samom hotelu. Može se reći da je kuhinja Paloma hotela jedna od najkvalitetnijih u Turskoj. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 3 a la carte restorana mediteranske, azijske i grill a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 4 bara, koja se nalaze na različitim lokacijama hotelskog kompleksa. Gosti Paloma Orenda hotela mogu uživati u organskom vinu proizvedenom od grožđa sa njihovih plantaža.  Gostima Paloma Orenda hotela na raspolaganju je i poslastičarnica gde gosti mogu uživati u ukusnim desertima i raznim vrstama pića. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Paloma Orenda na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, rent a car, razne prodavnice kao i usluge doktora i usluge čuvanja dece.


Sport i zabava: U sastavu Paloma Orenda Side hotela pored glavnog spoljašnjeg bazena za odrasle i dečijeg bazena, nalazi se Palomaqua, potpuno novi i veliki aqua park sa toboganima za odrasle i decu. U ponudi hotela je i spa centar koji  može odgovoriti  na potrebe najzahtevnijih gostiju  koji sadrži tursko kupatilo, saunu, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, fudbal, košarku, tenis na jednom od 12 terena ili odbojku na plaži. Uz iskusne trenere gosti hotela mogu učestvovati u vođenim treninzima aerobika,  joge i pilatesa. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati uz raznim sportovima na vodi. Uz sve ostale sadržaje gosti Paloma Orenda hotela mogu se oprobati i u streličarstvu. Najmlađim gostima Paloma Orenda hotel pristupa sa posebnom pažnjom. Pored mini kluba Paloma Orenda hotel ima i program za tinejdžere uzrasta 13 do 16 godina sa Play Station i Xbox Motion konzolama.  Od zabavnih aktivnosti Paloma Orenda  hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle sa bogatim programom.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama