Pariz - Minhen - Beč

Pariz, Više destinacija

već od 349€

Opis destinacije

Grad kontrasta, šarma, stila... grad koji svojom bogatom i dugom istorijom prezentuje zanimljivu priču, koju poput glamurozne predstave mozete gledati dok šetate njegovim velikim bulevarima ili dok pijete café au lait u nekom od pariskih cafea…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin putovanjaCena aranžmana
26.04. - 04.05.2024.349€
-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja-

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :
- Prevoz komfornim turističkim autobusom prema programu putovanja (klima, TV, DVD, audio oprema)
- Smeštaj na bazi 1 noćenja sa doručkom i hotelu 3* u Minhenu, u 1/2 sobama, 3 noćenja sa doručkom u hotelu B&B Port la Villette 3* u Parizu u 1/2 sobama.
- Obilaske prema programu Minhen/panoramsko razgledanje Pariza/Beč
- Usluga licenciranog vodiča i lokalnog vodiča na srpskom jeziku,
- Troškove realizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Individualne troškove putnika
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Boravišna taksa u Parizu za hotel 3* 4.9€ po osobi, po danu (plaća se na recepciji hotela)
- Boravišna taksa u Minhenu trenutku objavljivanja programa nije uvedena
- Karte za metro (osim tamo gde su predviđene programom)
- Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte (osim ulaznica koje podrazumevaju fakultativnu posetu)
- Doplatu za jednokrevetnu sobu koja iznosi 50% od cene aranžmana

FAKULTATIVNI PROGRAM:
- Poseta Monmartru 15 € / deca do 12 god 5€ ( u cenu uključena metro karta u odlasku i obilazak Monmartra)
-Poseta Versaju 55€ (u cenu je uključeno: ulaznica u palatu, rezervacija, lokalni vodič, prevoz), deca do 18.god. - 25€ (u cenu nije uključena ulaznica za vrtove) - (prijava u agenciji)
-Krstarenje Senom 20€ /deca do 12 god.10€
-Diznilend* 110 € plus 15€ prevoz/deca do 12 god- 90€ plus 15€ prevoz ( plaća se u agenciji do 20 dana pre polaska) Cena ulaznice je podlezna promeni.
-Setnja „upoznajmo Pariz“ 20 €/deca 10€ (u cenu uključene: usluga lokalnog vodiča)
-Rems (Reims)- 30€ deca do 12 god 15€
Cena paketa izleta (ne ukljucuje Diznilend) sa popustom 120€
MINHEN

Das Bento Inn Minchen Messe 3*  bento-inn.com 
Objekat Bento Inn Munich je smešten na 2,9 km od Internacionalnog kongresnog centra u Minhenu (ICM). Nudi fitnes centar, privatan parking, zajednički salon i terasu. Recepcija radi non-stop, dok je besplatan WiFi dostupan u celom objektu.  Sobe su 1/2 i 1/3 opremljene flat-screen TV-om. Svaka soba ima sopstveno kupatilo, fen za kosu i posteljinu. U objektu Bento Inn Munich se svakog jutra služe doručak na bazi švedskog stola i kontinentalni doručak.

PARIZ 

Hotel B & B Port De La Villette 2* hotel-bb.com
Hotel Paris Porte de la Villette 2* se nalazi na 1,4 km od Grada umetnosti i nauke i zgrade Pariske filharmonije. Objekat ima besplatan ViFi. Sve zvučno izolovane sobe imaju TV sa ravnim ekranom sa kablovskim kanalima, grejanje i klima uređaj. Takođe imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Kontinentalni doručak se služi svakog jutra u hotelu Hotel Paris Porte de la Villette B&B. Objekat ima 24-časovnu recepciju i automate. U blizini hotela se nalazi stanica metroa Porte de la Villette. Doručak je na bazi švedskog stola/kontinentalni.
1. dan 26.04. BEOGRAD - NOVI SAD 
Polazak grupe sa dogovorenog mesta u 18:00h, sastanak putnika u 17:30h. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima.

2. dan  27.04. MINHEN
Dolazak u Minhen  u prepodnevnim časovima. Po dolasku razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Nacionalne opere i pozorišta, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet - kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan  28.04. MINHEN
Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Parizu. Noćna vožnja.

4. dan 29.04. PARIZ
Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje prestonice Francuske: Arc de Triomphe, Les Champs Elysees, Place  Trocadero, Eiffel tour, Hotel des Invalides, Assemblee nationale, Pantenon, Place du Concorde, Opera, Louvr, Notre Dame. Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme za odmor. U predvečernjim časovima fakultativni izlet “upoznajmo Pariz” kako bi se  upoznali sa  najznačajnijim lokalitetima i tajnovitim ulicama Pariza uz preporuku našeg vodiča gde ručati ili večerati  u Latinskoj Četvrti, šopingovati u La Rue Rivoli. Individualni  Povratak u hotel. Noćenje.

5.dan 30.04. PARIZ - VERSAJ i KRSTARENJE SENOM (fakultativno)
Doručak. Mogucnost fakultativne posete Versaju, rezidenciji  francuskih kraljeva koja je bila uzor mnogim palatama širom sveta. Obilazak palate sa lokalnim vodičem i uživanje u versajskim vrtovima koje je uredio čuveni kralj Luj XIV. Povratak u Pariz. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativnog krstarenja Senom. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6.dan 01.05. PARIZ –REMS - MONMARTR ( fakultativno)
Doručak. Slobodno vreme u Parizu, ili mogućnost fakultativnog izleta u Rems, grad u oblasti Champagne - Ardenne u kome su se krunisali kraljevi Francuske u katedrali Notre dam de Reims. Grad burne istorije, grad šampanjca u kome se nalazi i „ Celliers Ruinart“ - prva kuća šampanjca otvorena davne 1729.godine. Uživaćemo u vinarijama i u parku Šampanjca koji će vas fascinirati. Po dolasku obilazak Remsa. Slobodno vreme do povratka u Pariz u poslepodnevnim časovima. U predvečernjim časovima fakultativni obilazak Monmartra, umetničke i boemske četvrti gde ćemo u šetnji obići baziliku Sacre Coeur i napraviti pauzu na Place du Tertre gde su inspiraciju nalazili slavni umetnici poput Pikasa, Dalija, Henrija Milera i spustiti se do čuvenog Moulin Rouga. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

7.dan 02.05. PARIZ - DIZNILEND (fakultativno)
Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta Disneyland-u udaljenom od Pariza 30 km, gde ćete se za trenutak vratiti u detinjstvo i uživati u društvu Diznijevih junaka kao i oprobati svoju smelost na mnogobrojnim atrakcijama ovog bajkovitog parka.  Nastavak putovanja ka Beču kasnim večernjim časovima. Noćna vožnja.

8.dan 03.05. BEČ
Dolazak u Beč u podnevnim časovima. Opciona šetnja sa vodičem: Hofburg, Kertner Strase, Trg Marije Terezije. Slobodno vreme (oko 9h) za uzivanje u austrijskoj prestonici do polaska za Srbiju koji je planiran u večernjim časovima

9. dan 04.05.  BEČ - NOVI SAD - BEOGRAD
Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima. Kraj usluge.
-Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

-Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA ETA TOURS-a,

ETA

Organizator putovanja je turistička agencija Eta Turs, broj licence OTP 33/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Eta Turs.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama