Riolavitas Resort and Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Riolavitas Resort&Spa može se pohvaliti dobrom lokacijom u Side-u, na udaljenosti od 4km od Manavgata i 8km od antičkog grada u Sideu. Hotel je otvoren 2016. godine i zauzima površinu od 17.000m². Od hotelske, peščano-šljunkovite, plaže je udaljen 300m do koje stalno voze shuttle busevi. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu gosti hotela mogu koristiti bez doplate. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 75km.

Sobe: Hotel Riolavitas Resort&Spa ima 362 sobe. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne sobe sa pogledom na bazen, baštu i bočan pogled more, kvadrature 35m², kapaciteta za 2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe. Sobe raspolažu sa 2 twin ležaja i pomoćnim ležajem/sofom; Family sobe, kvadrature 55m², kapaciteta za 4 odrasle osobe i dete, max. 5 osoba. Sobe raspolažu sa: twin ležajem u sobi za decu i francuskim ležajem u drugoj sobi. Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo, fen, telefon, klima uređaj, mini-bar, wi-fi, aparat za kafu i čaj, LED TV, sef (uz doplatu) i balkon/terasu.

Hotelski sadržaji: U sklopu hotela Riolavitas Resort&Spa nalazi se glavni ‘Space’ buffet restoran u kome se služe doručak, ručak i večera, kao i 2 snack restorana na plaži i bazenu. Gostima je na raspolaganju i poslastičarnica, kao i ice-cream shop. Hotel sadrži i 2 a’ la carte restorana mediteranske i lokalne, turske kuhinje, kao 4 bara: lobby, na bazenu, na plaži i bar na terasi. Od dodatnih sadržaja u ponudi hotela su: svečana sala od 550m² za organizovanje različitih događaja, shuttle bus do plaže, parking, menjačnica, servis za pranje, peglanje i hemijsko čišćenje, usluga lekara po pozivu, šiša bar, frizerski salon i kozmetički salon, iznajmljivanje bicikle i besplatan wi-fi u celom hotelu.

Sport i zabava: Pored private peščano-šljunkovite plaže, gostima hotela Riolavitas Resort&Spa, na raspolaganju su glavni spoljašnji bazen sa 3 tobogana, spoljašnji bazen za decu,  unutrašnji bazeni za odrasle i decu koji se greju, jacuzzi, kao i bazen na terasi za decu i odrasle. Ostali sadržaji su: večernje i dnevne animacije, tematske večeri, fitness centar, pikado, aerobik, vaterpolo, fudbal, odbojka na pesku i sportovi na vodi uz doplatu. Spa centar hotela raspolaže sa turskim kupatilom, saunom, parnim kupatilom, VIP sobama za masažu, kozmetičkim salonom i frizerom, kao i sobama za masaže Bali, Ayurveda i Thai.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama