Rixos Sungate

Kemer , Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Beldibi, oko 15km od centra Kemera, oko 25km od centra Antalije i na oko 50km od aerodroma. 
Opšti podaci
Hotel je otvoren 2005. a renoviran 2015. godine. Zauzima površinu od 250.000m2 i sastoji se od 3 zgrade i 27 vila, u ponudi ima 1094 smeštajne jedinice. U sklopu hotela je Rixy Kids klub koji zauzima površinu od 20.000m2 što ovaj hotel čini dobrim izborom za porodice sa decom. Hotel u ponudi ima 7 a la carte restorana, nekoliko barova i bazena. 

Za decu tu su bazeni, aqua park, Rixy Kids klub (uzrast 0-3 godine Happy Babies, 4-7 godina Groovy Kids, 8-12 godina Cool Kids, 13-17 godina Smarties) sa brojnim sadržajima i animacijama u toku dana. 

Plaža
Hotel ima svoju 720m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa plavom zastavicom, dva keja i marinu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Plaća se: paviljoni na plaži i na doku. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 1075 smeštajne jedinice i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, LCD SAT TV, sef, mini bar, ketler, fen za kosu, Wi-Fi internet.
Standard soba je površine oko 38m², nalazi se u glavnoj zgradi i može imati pogled na baštu ili more. 
Standard jacuzzi soba je površine oko 35m², nalaze se u glavnoj zgradi. 
Comfort soba je površine oko 35m², nalaze se u delu Terrace Houses.  
Superior soba je površine oko 38m², nalaze se u delu Terrace Houses.  
Suite je površine oko 53m², sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka, nalaze se u glavnoj zgradi.  
Terrace Suite je površine oko 53m², sastoje se od spavaće sobe i dnevnog boravka, nalaze se u delu Terrace Houses. 

Plaća se: telefon, room service. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je  All Inclusive  – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva glavna restorana – Turquoise i Veranda, i 7 a la carte restorana – La Rosetta (italijanska kuhinja), Mandarin (azijska kuhinja), Bonzai (azijska kuhinja), Teppanyaki, Aegan, Mermaid i Cactus. Gostima je na raspolaganju i 13 barova.

Plaća se: a la carte restorani (osim Cactus ili Aegan jednom u toku boravka), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar i klinika, šoping centar, frizer, salon lepote, pranje veša i hemijsko čišćenje, konferencijski centar (6000 mesta).

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 10 otvorenih bazena, 2 zatvorena bazena (rade samo u zimskom periodu), dečiji bazen, aqua park sa 11 tobogana i dečiji aqua park sa 6 tobogana, fitness centar, nordijsko hodanje, stazu za trčanje 270m, teretanu na otvorenom, 5 teniskih terena, košarkaški teren, odbojku na plaži, fudbal, mini fudbal, mini golf, dva terena za skvoš, stoni tenis, joga i meditacija, pilates, zumba, step aerobic, aqua aerobic, bioskop, pikado, bilijar, boćanje, šah, časovi plesa, Wi-Fi u javnim prostorijama.

Plaća se: časovi tenisa, najam opreme i osvetljenje terena, kuglanje, razni sportovi na vodi, časovi surfovanja, zipline, Go kart, wideband internet, broadband internet i ostalo van koncepta.  

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste saunu, parno kupatilo, tursko kupatilo, zatvoreni bazen, prostor za relaksaciju, Vitamin Bar. 

Plaća se: masaže, hidromasaže, salon lepote, frizer, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama