Royal Garden Beach

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je destinacija sa povišenom vlažnošću vazduha i izuzetno toplim morem. Ono što je izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge peščano – šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Royal Garden Beach hotelski kompleks nalazi se u regiji Konakli u Alanji, na peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se ležaljke, suncobrani i peškiri koriste bez doplate. Sastoji se iz dve zgrade koje su međusobrno udaljene svega par koraka. U jednoj se nalaze standard sobe i jedinice apartmanskog tipa, dok se u drugoj nalaze delux sobe. Od centra Konaklija udaljen je 500 m, od Alanje 14  km, a od aerodroma Antalija 110 km.

Sobe: Hotel Royal Garden Beach u svom sastavu ima 418 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u 2 glavne i jednoj annex zgradi. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard, premium i porodične sobe. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i  imaju kupatilo (tuš/wc), fen, TV, telefon, klima uređaj, sef, Wi-Fi (uz doplatu), mini bar (voda i bezalkohonla pića se dopunjuju svaki dan), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu Royal Garden Beach hotela nalazi se više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima su na raspolaganju 4 a la carte restorana turske, italijanske i azijske kuhinje, kao i riblji a la carte restoran. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju 4 bara i poslastičarnica. Od dodatnih usluga koje se doplaćuju gostima hotela Royal Garden Beach na raspolaganju su usluge frizera, servis za pranje i sušenje veša, razne prodavnice, usluge doktora i usluge čuvanja dece.

Sport i zabava: U sastavu Royal Garden Beach hotela nalaze 4 spoljašnja bazena za odrasle (od kojih su 2 sa toboganima), 3 spoljašnja bazena za decu (od kojih dva imaju vodene tobogane prilagođene deci) i 1 unutrašnji bazen sa delom za decu. U ponudi hotela je i spa centar, koji sadrži tursko kupatilo, saune, kao i prostorije za različite vrste masaža i mnogobrojne kozmetičke tretmane. Ljubitelji aktivnog odmora mogu koristiti fitnes centar, igrati stoni tenis, bilijar ili odbojku na plaži. Na plaži uz doplatu gosti mogu uživati u raznim sportovima na vodi. Najmlađim gostima Royal Garden Beach hotel pristupa sa posebnom pažnjom, zato je za njih obezbedio mini klub i dečije igralište. Od zabavnih aktivnosti Royal Garden Beach hotel ima dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama