Royal Seginius Hotel

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija grad (Antalya) se nalazi na mediteranskoj obali Turske u istoimenom zalivu. Smatra se najatraktivnijom regijom kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Sam grad je podeljen na dva dela, jedan moderan koga odlikuju široki bulevari, moderne građevine, dok drugi deo grada, poznat pod nazivom Kaleiči, predstavlja stari autentičan deo grada. Nalazi se u blizini luke i danas predstavlja veliku turističku znamenitost. Antalija (Antalya) je poznata po mnogobrojnim restoranima, turskim barovima, dok je sam centar grada dinamičan i pun različitih mesta za izlaske. Antalija grad poseduje tri plaže-regije, dve su peščane i zovu se Lara i Kundu, dok je treća šljunkovita i naziva se Konjalti. Lara i Kundu su najčuvenije plaže grada Antalija. Nalazi se na oko 15-25 km udaljenosti od centra grada. Plaže su duge, peščana i prepoznatljive je po luksuznim hotelima i rizortima. Letovanje u Antaliji predstavlja pravi raj za porodice sa decom, jer osim luksuznih hotela sa bogatim sadržajima namenjenih deci, poseduje i velike tržne centre. Konjalti plaža se nalazi na drugoj strani grada, u pravcu Kemera. Šljunkovita je, poseduje nekoliko hotela koji imaju svoje privatne plaže, do kojih vode podzemni prolazi. Letovanje u Antaliji i sama sezona traju od početka aprila do kraja oktobra. Prijatna klima i toplo Sredozemno more su učinile da sezona kupanja traje duže od 6 meseci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Royal Seginus se nalazi u regiji Kundu u blizini sopstvene plaže, prostire se na 70 000 m2.  Od centra Antalije je udaljen 17 km, a od aerodroma 15 km. Otvoren je 2017-e godine.

Sobe: Royal Seginus ima 498 soba od kojih je najveći broj superior kategorije, svaka superior soba (64 m2) ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, sef, set za čaj i kafu, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim glavnog restorana, hotel Royal Seginus u ponudi ima više a la carte restorana specijalizovanih za jela mediteranske, italijanske, turske, japanske, meksičke i španske kuhinje. Tokom dana i večeri lagani obroci i osvežavajući napici se služe u snack restoranu, poslastičarnici i u 8 hotelskih barova.

Sport i zabava:  Hotel Royal Seginus poseduje spoljašnji, dečiji i unutrašnji bazen. Unutrašnji bazen radi tokom zimskog perioda. Od sportsko – zabavnih aktivnosti u ponudi su časovi plesa, aerobik, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, pikado kao i uživo program i predstave zabavnog karaktera. Aqua park i luna park poseduju različite vrste aktivnosti i zabave. Najmlađim gostima namenjeni su mini klubovi sa profesionalnim timom animatora. Ljubiteljima spa sadržaja namenjeni su tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, đakuzi (samo tokom zimske sezone), soba za relaksaciju, prostorije za različite vrste masaža i kozmetički salon.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama