Royal Thalassa Monastir

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Skanes, oko 7km od centra Monastira, oko 1km od aerodroma u Monastiru, oko 180km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1999. a poslednji put renoviran 2008. godine. Čine ga trospratna glavna i aneks zgrada i u ponudi ima 278 smeštajnih jedinica. Preporučuje se i ljubiteljima golfa obzirom da se nalazi nedaleko od tri golf terena. U sklopu kompleksa je i poznati Spa centar a gostima su, pored bogatog Spa i wellness programa, na rapolaganju i bazeni, nekoliko restorana i barova.

Za decu tu je igralište, mini klub (4-10 godina), dečiji bazen. 

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. 

Smeštaj
Hotel ima 278 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon ili terasu, SAT TV, sef, mini bar, klima uređaj, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet.

Standardne sobe su površine oko 28m² i imaju pogled na baštu, more ili bazen. 
Superior sobe su površine oko 34m².
Junior suite su veličine oko 48m².
Executive suite su veličine 48-96m².

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko restorana – Chef’s Market (glavni restoran), Mona (a la carte restoran koji je otvoren u periodu novembar-maj, služi ručak i večeru), La Voile (a la carte restoran otvoren u periodu jun-septembar, služi ručak i večeru). U ponudi je i nekoliko barova – Pool Bar, Bar Plage i La Voile Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, menjačnica, frizer, salon lepote.

Sport i zabava
Hotel ima otvoreni (1.300m²) i zatvoreni bazen, dečiji bazen, jacuzzi, stoni tenis, terene za tenis, mini golf, odbojku na plaži, animacije. 

Plaća se: motorizovani sportovi na vodi, jahanje konja, 

Spa & wellness
U sklopu hotela nalaze se jedan poznati Spa centar “The Royal Elyssa Thalasso & Spa”  koji se zauzima porvšinu od 16.500m². 

Plaća se: sauna, masaže, tretmani za negu lica i tela, frizerski salon.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama