Royal Wings Hotel

Antalija, Turska

Opis destinacije

Antalija grad (Antalya) se nalazi na mediteranskoj obali Turske u istoimenom zalivu. Smatra se najatraktivnijom regijom kada je u pitanju letovanje u Turskoj. Sam grad je podeljen na dva dela, jedan moderan koga odlikuju široki bulevari, moderne građevine, dok drugi deo grada, poznat pod nazivom Kaleiči, predstavlja stari autentičan deo grada. Nalazi se u blizini luke i danas predstavlja veliku turističku znamenitost. Antalija (Antalya) je poznata po mnogobrojnim restoranima, turskim barovima, dok je sam centar grada dinamičan i pun različitih mesta za izlaske. Antalija grad poseduje tri plaže-regije, dve su peščane i zovu se Lara i Kundu, dok je treća šljunkovita i naziva se Konjalti. Lara i Kundu su najčuvenije plaže grada Antalija. Nalazi se na oko 15-25 km udaljenosti od centra grada. Plaže su duge, peščana i prepoznatljive je po luksuznim hotelima i rizortima. Letovanje u Antaliji predstavlja pravi raj za porodice sa decom, jer osim luksuznih hotela sa bogatim sadržajima namenjenih deci, poseduje i velike tržne centre. Konjalti plaža se nalazi na drugoj strani grada, u pravcu Kemera. Šljunkovita je, poseduje nekoliko hotela koji imaju svoje privatne plaže, do kojih vode podzemni prolazi. Letovanje u Antaliji i sama sezona traju od početka aprila do kraja oktobra. Prijatna klima i toplo Sredozemno more su učinile da sezona kupanja traje duže od 6 meseci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Royal Wings hotel pripada lancu luksuznih Royal hotela, zauzima površinu od 72000 m2, od centra grada je udaljen 15 km a od aerodroma 17 km. Shopping centri Lare se nalaze u neposrednoj blizini hotela. Okružen je bogatim zelenilon što ga čini drugačijim u odnosu na ostale hotele iz iste zone. Dobitnik je brojnih nagrada za luskuz i kvalitet.

Sobe: U sklopu hotela Royal Wings se nalazi ukupno 457 soba koje su superior, porodične ili suite kategorije. Superior soba (36 m2) je osnovna smeštajna jedinica, svaka ima kupatilo (kada/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef i balkon. Suite sobe su veće kvadrature i iste opremljenosti kao i superior.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu se služe pansionski obroci a osim glavnog na raspolaganju su 4 a la carte restorana sa specijalitetima italijanske, turske, mediteranske kuhinje kao i jela dalekog istoka. Osim brojnih restorana gostimahotela Royal Wings su na raspolaganju 11 barova koji u toku dana i večeri služe razne vrste užina, osvežavajućih napitaka i koktela. Od dodatnih sadržaja hotel ima servis za pranje i peglanje veša, menjačnicu, frizerski salon i prodavnicu.

Sport i zabava: Hotel Royal Wings poseduje veliki kompleks spoljašnjih bazena koji zauzimaju čak 4672 m2. Posebnu atrakciju hotela predstavlja veliki aqua park. Od sportskih aktivnosti hotel ima časove plesa, step aerobik, stoni tenis, boćanje, košarku, mini fudbal, akvabik, pikado, streljaštvo a na plaži postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Spa centar sadrži tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, đakuzi, sobe za različite vrste masaža, kozmetičke i medicinske usluge. Za goste hotela Royal Wings u toku dana je organizovana animacija a u večernjim časovima plesne predstave zabavnog karaktera. Najmlađim gostima ovaj hotel posvećuje posebnu pažnju, o njima brine stručan tim animatora, a u ponudi su stone igrice, mini bioskop, boćanje, kuglanje, mini fudbal i mini disco.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama