Samara Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Na privatnoj peščanoj plaži, zaliv Torba, 8 km od centra Bodruma , 27 km od Bodrum/Milas internacionalnog aerodroma.

Opšti podaci
Hotel Samara je idealan za porodični odmor i zauzima površinu od 70.000m2 . Otvoren je 1995. godine a poslednji put je renoviran 2019-2020. godine.  Ovaj hotel poseduje 339 soba (281 standardnu sobu, 1 predsednički apartman, 8 senior apartmana, 17 junior apartmana , 16 povezanih soba,  150 soba za nepušače,  2 sobe za osobe sa posebnim potrebama). Hotel je okružen  velikim vrtom, prepun je zelenila i cveća. Poseduje veliki otvoreni bazen, zatvoreni bazen, nekoliko barova (Palm bar, Panorama bar, Snack bar, Pool bar, Sea bar, Disco bar, Vitamin bar), glavni restoran i  à la carte restoran (turski i riblji), kao i noćni klub.

Za decu tu su bazen sa toboganima, mini club (za decu 4-12 godina), dečije igralište, animacija.

Plaća se : čuvanje dece.

Plaža
Hotel je smešten na privatnoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših u Bodrumu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj
Sve sobe poseduju telefon, mini bar, SAT TV, sef, fen za kosu, Wi – Fi. Sobe mogu imati pogleda na more ili pogled na baštu. 

Plaća se :  room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera ( samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima ) u glavnom restoranu. Restoran ima otvoreni i zatvoreni deo.  U koncept ulaze i užine, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, kolači, kafa, peciva, pite. 
Gostima je na raspolaganju i jedan  à la carte restoran. Restoran je moguće posetiti bez doplate jednom u toku boravka, uz prethodnu rezervaciju. 
Barovi: Palm bar, Snack bar, Disco bar, Sea bar, Pool bar, Panorama bar, Baby bar.

Plaća se: à  la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sva pića posle 02:00,  sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone ( vreme, sadržaj …).

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, sale za sastanke, internet café, prodavnice,  fotograf.

Sport i zabava
Hotel poseduje veliki otvoreni bazen i  zatvoreni bazen, otvoreni bazen za decu sa toboganima, fitness centar, 2 teniska terena, terene za fudbal, odbojku na plaži, košarku i mini golf, sto za bilijar i stoni tenis, surf, kanu, pedaline. Wi-Fi je dostupan u lobiju hotela, sobama i na bazenu.


Plaća se: oprema za tenis, internet cafe, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi (jet ski, parasailing, banana, ronjenje) i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, jacuzzi.

Plaća se: masaže, piling, kozmetički  i Spa tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama