Sani Dunes

Sani, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija: 
Sani Dunes je deo hotelskog kompleksa Sani Resort . Sani Resort se nalazi na početku Kassandre, iza mesta Nea Potidea i zauzima površinu preko 1000ha. Sani Resort hotelski kompleks udaljen je od Nea Fokee 10km i od Soluna 70km. Gostima hotela je na raspolaganju mini bus koji vozi u okviru Sani Risorta.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu koja pripada Sani resort-u. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, A la Carte restoran, bar, bar kod bazena, bar na plaži, WI FI internet, bazen, dečiji bazen, unutrašnji bazen, parking, hemijsko čišćenje, usluge spa centra uz doplatu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 146 smeštajnih jedinica. Sve sobe ekskluzivni nameštaj, LCD TV, satelitska TV, CD/DVD-plejer, Wi-Fi, zvučni sistem za iPod i iPhone, telefon, klima uređaj, sef, mini-bar, aparat za kafu, kafe aparat Nespresso. Prostrana kupatila imaju poseban tuš sa tuš kabinom ili kadom, fen, bade mantili, papuče.
Promo sobe –površine 33m², gosti se smeštaju u sobe koje su slobodne prilikom prijavljivanja na recepciji, bez obzira na tip sobe, namenjene su za smeštaj 2 osobe.
Standard soba privatni vrt, površine 33m², prostrana soba sa modernim dekorom, imaju pogled na bazen, nalazi se u prizemlju dvospratne zgrade. U sobama jedan bračni krevet Queen-size ili dva odvojena ležaja. Svaka terasa je sa nameštajem, dve ležaljke, stočić za kafu i stolice. Smeštaj je previđen za 2 odrasle osobe i jedno dete.
Deluxe soba sa pogledom na marinu površine oko 40m², opremljene su sa francuskim ležajem i namenjene za smeštaj dve odrasle osobe.
Junior svita pogled bazen sa privatnom baštom površine oko 40m², nalaze se u prizemlju u dvospratne zgrade. Sobe sadrže jedan francuski ležaj Queen-size ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj ili sofu.
Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.
Junior svita deluxe sa privatnim vrtom površine oko površine oko 40m², nalaze se u prizemlju u dvospratne zgrade. Sobe sadrže jedan francuski ležaj Queen-size ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj ili sofu. Namenjene su za smeštaj 2-3 osobe.
Porodična soba sa privatnom baštom površine oko 66m², sastoji se od dve dvokrevetne sobe povezane vratima. U sobama jedan bračni krevet Queen-size ili dva singl kreveta. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.
Svita sa jednom sobom i pogledom na bazen, površine oko 39m² na drugom nivou dvospratne zgrade. U sobama jedan francuski ležaj Queen-size ili dva standardna ležaja. Balkon sa nameštajem, dve ležaljke, stolom za kafu i stolicama. Namenjen za smeštaj 2-3 osobe.
Svite dluxe jedna prostrija sa pogledom na more površine oko 51m². U sobama jedan francuski ležaj Queen-size ili dva standardna ležaja. Balkon sa nameštajem, dve ležaljke, stolom za kafu i stolicama. Namenjen za smeštaj 2-4 osobe.
Svite porodične dluxe sa pogledom na more ili direktnim pristupom plaži, površine oko 88m², sastoje se iz dve sobe tipa Deluxe junior svite, povezane vratima. Namenjene su za smeštaj 2-5 osobe, maksimum 4 odrasle osobe i jedno dete.

Usluga:  
Polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-dunes-hotel 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama