Seabel Alhambra

Port el Kantaui, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na 3km udaljenosti od centra Soussa, dok ga od aerodroma u Monastiru deli 27km. Nalazi se na pešačkoj udaljenosti od El Kantaoui Golf centra.

Opšti podaci
Hotel Seabel Alhambra zauzima površinu od 11ha i smešten je u prelepo uređenoj bašti, bogatoj stablima masline. Godine 1983. hotel je dobio Agha-khan Architecture nagradu za svoj neo-mavarski stil kojim neizbežno podseća na arhitekturu Andaluzije. Objekat ima 225 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju glavni restoran „Grenade”, á la carte restoran Tolede, Lobby bar Cordoue, Pool Bar i Beach Pool Bar (samo tokom sezone). Ima 4 otovorena bazena (Activity, Zen, dečiji i za bebe) kao i jedan zatvoreni bazen za odrasle i decu koji se greje. 
Za najmlađe je tu mini club (za decu od 4 do 12 godina), igralište i dečiji bazen.
Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna, dok su peškiri za bazen i plažu uz depozit.

Smeštaj
Hotel razlikuje standardne sobe, apartmane i superior sobe. Sve sobe imaju terasu ili balkon, telefon / satelitsku TV / individualnu kontrolu temperature vazduha (AC) / individualno grejanje / mini frižider / sva kupatila imaju kadu ili tuš i fen za kosu.

Standardne sobe su locirane u tri dvospratne zgrade u veličanstvenim vrtovima. Sobe su veličine 34m², sa jednim bračnim krevetom i jednim ili dva pomoćna ležaja. 

Superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi hotela, koja ima 3 sprata i raspolaže sa dva lifta. 

Hotel ima 40 dvosobnih apartmana(46m²). 

Plaća se: telefon, room service, sef na recepciji (osim u superior sobama).  

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu Grenade (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Kasni doručak je dostupan u Pool Baru, kao i užine (pizza, palačinke, torte i kolači). Jednom tokom boravka je moguće korišćenje á la carte restorana besplatno uz prethodnu rezervaciju. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića dostupna u restoranu prema satnicama obroka i u barovima. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Prodavnice, servis za pranje i sušenje veša, menjačnica, rent-a-car.

Sport i zabava
Hotel ima više otvorenih bazena (Activity bazen, relax Zen bazen, dečiji i baby bazen) i zatvoreni bezen (za odrasle i decu). Poseduje višenamensku prostoriju za zabavu i salu na otvorenom u kojoj se održavaju svakodnevne predstave (kabare). Gostima je na raspolaganju 17 teniskih terena: 3 terena sa šljakom (uz doplatu) i 10 besplatnih terena. Dostupan je teren za golf i mini-golf, kao i sportski tereni: odbojka, košarka, fudbal, aerobik, gimnastika. Pored toga, u ponudi hotel ima igraonicu sa bilijarom, video-igricama, ping -pongom. Wi-Fi je dostupan samo u lobiju.

Spa & wellness
Hotel ima Spa centar koji se prostire na 2000km². Gostima je besplatno dostupan zatvoreni bazen.
Plaća se: hamam, tretmani, masaže.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama