Selectum For Two Side

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u regihi Kizilagac, oko 10km od centra Manavgata i  oko 90km od aerodroma u Antaliji .

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2014. a poslednji put renoviran 2023. godine. Zauzima površinu od 10.000 m2 i ima ukupno 263 smeštajnih jedinica , raspoređenih na 6 spratova sa 4 lifta.  Hotel ima 4  a’ la carte restorana (uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka 1 besplatan) ,7 barova i 1 beach bar.
Hotel je namenjen samo osobama iznad 16 godina.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu dugu 250m.  Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se dodatno ne naplaćuje.
Smeštaj
Sve sobe imaju balkon ili terasu, sef, telefon, TV,  mini bar , Wi-Fi, fen, centralnu klimu.
Comfort sobe  imaju površinu od 28-40m2 , family sobe imaju pogled na more i površinu od oko 48m2 i sastoje se iz dve sobe (u jednoj je francuski ležaj a u drugoj dva odvojena kreveta).
Plaća se: room servise, telefon.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ulta All Inclusive (doručak, ručak,večera, ponoćna užina), samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima. U koncept uključene su i užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića kao i neka pića iz uvoza.
Plaća se: a’ la carte restorani, uvozna pića i ostalo van koncepta.
Sport i zabava
Hotel poseduje 1  bazen na otvorenom, 1 u zatvorenom  i diskoteku. Od sportskih aktivnosti gosti mogu uživati u  stoni tenisu,  bilijaru, odbojci na plaži, aerodbiku, gimnastici, vaterpolu.
Plaća se:  bilijar, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi i ostalo van koncepta.
Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, fitnes centar.
Plaća se: SPA, svi tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama