Severna Italija

više destinacija, Italija

već od 119€

Opis destinacije

Venecija - Kraljica Jadrana. Venecija je u srednjem veku bila najvazniji grad na svetu i najvece trgovište Evrope. poznata kao dugogodišnja prestonica mletačke republike. Jedinstven grad na svetu, izgradjena na 118 ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica. Verona - Grad večne ljubavi, čuven po Šekspirovoj drami Romeo i Julija čija je tragična ljubav opisana u istoimenom delu… u ovom gradu umetnosti je sačuvano više od 50 crkava romanskog, gotskog i renesansnog stila… Vićenca - Grad u kome je čuveni arhitekta Andrea Paladi ostavio svoj pečat…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
 SEVERNA ITALIJA - Venecija Prvi Maj
Severna Italija sa  fakultativnom posetom Veneciji, Veroni, Sirmione i Padovi 

PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM
HOTEL 3*29.04. - 03.05.2024.
UslugaBr. dana/noći5/2
ND
Redovna cena159€
SPECIJALNA PONUDA119€
- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabl deker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu
- Smeštaj na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontitentalni – samoposluživanje ili švedski sto) u oblasti Veneto ( Conegliano, Lido di Jesolo, Noventa di Piave, San Dona di Piave, Treviso ) u 1/2 i 1/3 sobama
- Razgledanje prema programu putovanja
- Usluga predstavnika agencije - vodiča
- Troškove realizacije programa

 CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Međunarodno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika
- Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50€ (isključivo na upit)
- Boravišnu taksu u zavisnosti od grada
- Taksa za ulazak u Veneciju ( od 25.04.2024)- 5 eura po osobi

Fakultativne izlete:
- Obilazak Verone i Sirmione - 35 eura/deca do 12 god. 20eura
- Obilazak Padove- 25eura/deca do 12 god. 15 eura
- Paket izleta - 55€ bez karte brod - Venecija
- Povratna karta za brod na relaciji Punto Sabbioni - Venecija - Punto Sabbioni – 30 eura/deca do 12 godina 15 eura
Hotel Jalisko 3* hoteljaliscojesolo.it/
Jalisco se nalazi u glavnoj pešačkoj zoni Lido di Jezola, na samo 100 metara od besplatne privatne plaže. Okružen cvetnom baštom, hotel ima terasu sa pogledom na bazen i restoran u kome se služe jela mediteranske kuhinje. WiFi je dostupan u celom objektu. Sobe su 1/2 i 1/3. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Eurorest 3* Conegliano nudi moderne sobe sa besplatnim bežičnim internetom i odličnom vezom do autoputa.
Sobe su moderne i prostrane i svaka je opremljena mini-barom i LCD TV-om sa satelitskim kanalima. Neke sobe imaju balkon. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Ettoral hotelettoral.it/
Smesten na samo 50m od mora u Lido di Jesolu, hotel Ettoral ima svoju privatnu plazu. Klimatizovane sobe imaju sopstveni balkon i besplatni bezicni internet. Sobe poseduju Tv, sef, sopstveno kupatilo. Sobe su 1/2 i 1/3. Doručak je na bazi švedskog stola.

Hotel Continental 3* hotelcontinental.it/ se nalazi u centru Lido di Jezola, preko puta sopstvene plaže koju gosti mogu besplatno koristiti. U ponudi su klimatizovane sobe, otvoreni bazen i tradicionalni restoran sa barom. Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani. Sobe u hotelu Continental imaju enterijer uređen u klasičnom stilu, popločani pod, balkon i TV. Sopstveno kupatilo je opremljeno fenom za kosu i kadom ili tušem. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

Hotel Madera 3* se nalazi na samo 100 metara od obale mora u mestu Lido di Jezolo i nudi restoran. Obuhvata recepciju koja radi non-stop, parking, besplatan bežični internet i klimatizovane sobe.
Madera je hotel sa 3 zvezdice čije sobe sadrže frižider i radni sto. Većina ima balkon sa pogledom na more. Gostima je na raspolaganju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.

Hotel Panorama 3* se nalazi u jednoj od glavnih ulica u Jesolu, hotel ima privatnu plažu. Sve sobe su 1/2 i 1/3 I imaju TV uređaj I sopstveno kupatilo. Doručak se služi na bazi švedskog stola.

Hotel Bettina 3* Hotel Bettina se nalazi u pešačkoj zoni na 50 metara od plaže u Lido di Jezolu. Gosti mogu besplatno koristiti WiFi.Sobe su klimatizovane i funkcionalno uređene. Sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine sobe imaju balkon i delimičan pogled na more.
1. DAN BEOGRAD 
Sastanak putnika u 17:00 na parkingu Sava centra (savska strana). Polazak u 17:30. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju do Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. DAN PUNTO SABIONI 
U jutarnjim časovima dolazak u luku Punta Sabione iz koje vožnjom brodom stizemo u  Veneciju. Po dolasku pešačko razgledanje grada:  Riva Skijavoni, most uzdaha, Piazza San Marco na kome se nalazi istoimena bazilika i zvonik, Duždeva palata, kanal Grande, most Rialto,na kome i završavamo šetnju. Slobodno vreme uz mogućnost vožnje brodićima kroz kanal Grande. Nastavak putovanja prema hotelu u dogovoreno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.  (Putovanje Venecija Prvi Maj 2024)

3. DAN VERONA - SIRMIONE 
Doručak. Posle doručka  mogućnost fakultativnog izleta za Veronu i Sirmione. Po dolasku u Veronu koja nam je svima sinonim na Šekspirovu dramu Romeo i Julija, a mnogo je više od toga, krećemo u razgledanje. Obilazak sa  vodičem:  Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signori, grobnice porodice Skaligeri. Julijina kuća. Slobodno vreme u prelepoj Veroni do nastavka ka Sirmioneu koji se nalazi na jezeru Lago di Garda. Po dolasku ulazimo u stari grad pored dvorca  porodice Skaligeri, prošetaćemo uskim kaldrmisanim ulicicama prepunih radnja sa suvenirima, kafea, barova do kuće operske dive  Marije Kalas. U Sirmioneu mozete i krstariti jezerom i uživati u ukusima  najboljih italijanskih sladoleda.  Slobodno vreme za uživanje u ovom preslatkom gradiću. Povratak u hotel. Noćenje. (Putovanje Venecija Prvi Maj 2024)

4. DAN PADOVA
Doručak. Pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Padovu. Po dolasku u Padovu, šetnja sa vodičem. Šetnja počinje Piazza Prato dela Valle (jedan od najneobičnijih trgova u Italiji elipsastog oblika,), Bazilika Sv. Antuna, Palazzo della Regione-gradska većnica, Krstionica, Caffe Pedroki  ( kultni cafe u kom je rado viđen gost bio i Lord Bajron). Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja.

5. DAN BEOGRAD 
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

- Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina).
- Preko računa: uz profakturu

FXT

Organizator putovanja je turistička agencija Felix Travel, broj licence OTP 3/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Felix Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama