Shems Holiday Village

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Hotel se nalazi između Monastira i Susa, na 10 minuta udaljenosti od aerodroma u Monastiru. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1972. a poslednji put renoviran 2019. godine. Nalazi se na 10 minuta od aerodroma u Monastiru i na površini od 24ha okružen zelenilom. Hotelski kompleks se sastoji od 630 smeštajnih jedinica u bungalovima. U sklopu hotela, nalaze se 3 restorana, 2 bara, spa centar i teretana, tereni za tenis, sadržaj bogat raznim animacijama, a Wi-Fi je dostupan samo na javnim površinama.

Za decu tu su igraonice, dečiji bazen, Aqua park, mini klub (od 4 do 8 godina) i Ado klub (od 9 do 17 godina), opcija čuvanja dece i veliki izbor animacija.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj privatnoj plaži, a korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno, peškiri se uzimaju uz depozit.

Smeštaj
U ponudi, hotel ima 630 prostranih bungalova, 14 vila i 15 smeštajnih jedinica prilagođenih osobama sa invaliditetom. Sve sobe opremljene su minibarom, fenom za kosu, LCD SAT TV-om, klima uređajem i nalaze se u bungalovima okružene zelenilom, nemaju terasu.

Standardne sobe su veličine 45m² i imaju pogled na baštu.

Double sobe  nalaze se u bungalovima i namenjene su za smeštaj isključivo 4 odrasle osobe, 2+2 ili 3+1(u ovaj tip sobe nije moguće smestiti samo 2 odrasle osobe).

Promo Double room 2  su sobe namenjene isključivo porodicama sa dvoje dece (2 odrasle osobe + 2 dece od 2 do 11.99 ).  Sastoje se od francuskog ležaja ili dva odvojena kreveta i pomoćnog ležaja za decu. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Plaća se: room service, telefon, sef…

Hrana i piće
Usluga u hotelu je  All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima),užine, čaj, kafa. Hotel ima 3 restorana, pored glavnog gosti hotela mogu da koriste Le Bougainvillier (tradicionalna tunižanska kuhinja),  Swordfish (riblji restoran na obali mora sa terasom i predivnim pogledom na Mediteran) The Pizzeria, 2 bara (Main, Pool).

Ostali sadržaji
Hotel ima 10 prodavnica, veliki izbor animacija, doktora na poziv i opciju pranja i sušenja veša.

Sport i zabava
U ponudi, hotel ima diskoteku, pozorište za 800 osoba, bioskop gde može da se smesti 300 osoba, terene za tenis i odbojku, mini golf, stolove za Ping-Pong, 1.5ha zelene površine pogodne za razne sportske aktivnosti, 2 bazena na otvorenom, 1 dečiji bazen i 1 zatvoreni bazen.

Spa & wellness
Hotel ima spa centar i teretanu, kao i salon za lepotu.
Plaća se: sauna, tursko kupatilo (hamam), masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama