Side Brezze Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Evrenseki, udaljen oko 10km od mesta Manavgat, 60km od centra Antalije, oko 55km od aerodroma Antalija i oko 260m od plaže.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2012. godine i prostire se na površini od 10.600 m². Sastoji se od jedne glavne i anex zgrade, raspolaže sa 265 smeštajne jedinice (standard, porodične sobe, apartmani i 2 sobe za osobe sa invaliditetom). Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana (Lagos– riblji, Anatolia – turski), barovi ( Lobby, Pool, Beach, Breez Pub i Disco bar )bar, pool bar, beach club), poslastičarnica, bazeni, Spa centar.

Za decu su tu dečiji bazen i mini club, mini – zoo.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel je udaljen od peščane plaže 260 metara. Gostima su na raspolaganju restoran i bar na plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni za korišćenje, dok se zamena peškira doplaćuje. 

Smeštaj
Standard sobe su površine 24-27 m2 i mogu imati francuski ležaj i sofu ili dva twin kreveta i sofu. 
Family sobe su površine 30m2 
Apartmani su površine 45m2 i sastoje se od dve spavaće sobe.
Sve sobe poseduju: kupatilo, telefon, TV SAT, Wi-Fi, klima uređaj, balkon, mini bar, sef, fen.
Besplatan Wi-Fi gosti mogu koristiti na recepciji.
Plaća se: sef, internet.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, rani doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Hotel poseduje jedan glavni restoran, restoran na plaži, poslastičarnicu i dva à la carte restorana( Lagos – riblji restoran, Anatolia – restoran domaće kuhinje). 

Plaća se: strana alkoholna pića, kokteli, turska kafa, sveže ceđeni sokovi, à la carte restorani (jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju) i ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Animacija, tobogani, bilijar, odbojka na pesku.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, teretana.

Plaća se: masaže, tretmani i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama