Sirene Belek Hotel

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na svojoj plaži, 6km od Kadriye, 10km od centra Beleka, 40km od centra Antalije i oko 25km od aerodroma Antalija.

Plaža
Resort ima svoju 300m dugačku peščanu plažu sa dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj
Standardne sobe (47 m²) su opremljene: balkonom ili terasom, centralnom klimom, tepihom, sefom, mini barom, Wi-Fi internetom (ograničene brzine), LCD TV-om sa satelitskim i muzičkim kanalima, direktnim telefonom, tušem, kadom, fenom, bade mantilom.

Porodični apartman (family suite) se sastoji od dve sobe i  površine je oko 60m². Nalaze se u bloku vila.

Plaća se: room service, Wi-Fi internet (veće brzine)

Ostali sadržaji
Lekar i zdravstveni servis, frizer, servis za pranje, peglanje i hemijsko čišćenje, šoping centar, biznis centar, rent-a-car, rentiranje limuzina, jahti, helikoptera, aviona i ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Zatvoreni bazen, 5 bazena (jedan polu-olimpijski zatvoreni, koji se greje), mini aqua park, olimpijski bazen u bloku vila, dečiji bazeni, Wi – Fi internet u sobama i javnom prostoru (ograničene brzine i broja korisnika) , travnati fudbalski teren 60×90 m, fitness centar, 4 teniska terena, boćanje, badminton, stoni tenis, streljaštvo, odbojka na plaži, vaterpolo, košarka, aerobik, gimnastika, strečing, šah, pikado, živa muzika.

Plaća se: “Antalya Golf Club“, motorizovani sportovi na vodi, tenis, bilijar, internet kutak, video igrice, grejanje zatvorenog olimpijskog bazena, iznajmljivanje fudbalskog terena za timove, golf tereni i časovi golfa.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, fitness centar, zatvoreni bazen.

Plaća se: masaže, tretmani za negu lepote i terapije.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama