Sun Star Beach Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je destinacija sa povišenom vlažnošću vazduha i izuzetno toplim morem. Ono što je izdvaja od ostalih turskih letovališta su beskrajno duge peščano – šljunkovite plaže, mnoštvo hotela i izuzetno bogat noćni život.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Sun Star Beach Hotel se nalazi u oblasti Mahmutlar, oko 12 km od centra Alanje i oko 138 km od međunarodnog aerodroma u Antaliji. Od peščano-šljunkovite plaže ga deli ulica. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju dodatno.

Sobe: Smeštajni kapaciteti hotela Sun Star Beach su raspoređeni u 3 zgrade. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel su standard sobe. Svih 289 soba ima kupatilo, fen, TV, mini bar, klima uređaj i balkon.

Hotelski sadržaj: Osim restorana u kom se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, u sastavu hotela Sun Star Beach su i 3 bara, od kojih je 1 na plaži. Bar na plaži poslužuje bezalkoholna pića.

Sport i zabava: Gosti hotela Sun Star Beach mogu da se opuste i uživaju na plaži koja je opremjena ležaljkama i suncobranima (uz doplatu). Osim toga, na raspolaganju su i bazen sa toboganima i izdvojenim delom za decu, uređeni prostor za sunčanje, sauna, tursko kupatilo, usluge masaže. Najmlađim gostima je namenjen mini klub.
1.dan                     Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan               Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan                      Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama