Suum Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi severno od grada Bodruma u zalivu Akiarlar, od aerodroma je udaljen 56km, dok se Bodrum Marina nalazi na 20 km od hotela.

Opšti podaci
Ekskluzivni butik hotel u Bodrumu nalazi se severno od grada Bodruma u zalivu Akiarlar koji ima 200 metara dugačku plažu. Svaki deo hotela je pažljivo dizajniran i osmišljen tako da gostima pruži neverovatno iskustvo i odmor. Suum Bodrum u svojom ponudi ima Spa i Wellnes centar.
Ovaj hotel poseduje dva otvorena bazena, jedan bazen je sa jacuzzi-jem, hotel sadrži restoran i nekoliko barova. Hotel je samo za odrasle(16+).
Plaža
Hotel poseduje 200 metara dugačku plažu.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima ukupno 76 smeštajne jedinice, nudi različite tipove luksiznih soba. Sve sobe imaju klima uređaj, LCD TV,  telefon, sef, mini bar , fen za kosu i Wi-Fi. Sve sobe sadrže aparat za kafu i čaj.
Loft Room Garden Side – Maksimalni kapacitet dve osobe, površine 16m2  prozori od poda do plafona koji ispunjavaju sobe prirodnim svetlom, privatni balkon sa pogledom na baštu.
Loft Room POOL Side – Maksimalni kapacitet dve osobe 16m2 prozori od poda do plafona koji ispunjavaju sobe prirodnim svetlom, privatni balkon sa pogledom na bazen.
Deluxe Room Garden VIew FR & TW –  Soba je za tri osobe sa jednim velikim francuskim ležajem i sofom soba ima pogled na baštu. Sobe su površine 25m2 
Deluxe Room Pool & Sea VIew FR&TW – Soba je za tri  osobe sa jednim velikim francuskim ležajem i sofom soba ima pogled na bazen.
Deluxe SuIte Garden VIew – 41m2  ima jednu spavaću sobu i jednu dnevnu sobu sa prostranim nameštajem i ima svoj balkon sa kojeg se pruža prekrasan pogled na baštu. 

Suum SuIte Plunge Pool wIth PrIvate Terrace – 50 m2 prostora Plunge Pool Suite nudi privatni mali bazen na terasi. Tu su i ležaljke na otvorenom koje su idealne za opuštanje pored bazena.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu noćenja sa doručkom – samoposluživanje u glavnom restoranu. U koncept je uključen doručak u glavnom restoranu, čaj i kafa tokom trajanja doručka( restorani i barovi se doplaćuju) i uslugu à la carte All Inclusive. (strana i domaća alkoholna pića, bezalkoholna pića, kafe, čajevi, vode, restorani Popina i Litore su uključeni u koncept).
Plaća se: Suutei Mongolian Cuisine a la carte restoran u konceptu à la carte All Inclusive.

Ostali sadržaji
Hotel sadrži otvoreni bazen, jacuzzi bazen, spa centa

Besplatni peškiri, suncobrani i ležaljke.
Izbor domaćih i uvoznih alkoholnih i bezalkoholnih pića služi se u baru Popina koji je u sastavnom delu otvorenog bazena.
Sport i zabava
Hotel sadrži otvoreni bazen, jacuzzi bazen, spa centar.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Selus Spa koji sadrži 3 prostorije za masaže, prijatan prostor za opuštanje, Detox i vitamin corner, Tursko kupatilo i Saunu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama