Swell Boutique Hotel

Retimno, Krit

Opis destinacije

Rethymno (Retimno) je očaravajući manji grad koji se nalazi 78 km zapadno od Herakliona. Venecijanski karakter još uvek preovlađuje u mnogim delovima grada, a najviše ga karakterišu uzane uličice, stare gospodske kuće i utvrđenje koje je kod lokalnog stanovništva poznato kao Fortetza. Veliko zadovoljstvo predstavlja šetnja uskim belim ulicama Retimna, posmatrajući raznolikost arhitektonskih stilova, koje se završavaju izlaskom na more, na jednu od luka ili veliku zlatnu peščanu uvalu sa mnoštvom hotela i apartmana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

 Lokacija: Moderni gradski butik hotel Swell Boutique smešten je u popularnom letovalištu Retimno, na severnoj obali ostrva Krit. Stari grad Retimno, prepoznatljiv po kaldrmisanim ulicama, venecijanskom utvrđenju, mnoštvu arhitektonskih stilova koji se prepliću kroz istoriju ostrva, kao i mnogim turističkim sadržajima, od hotela je udaljen 500 m i do njega se može se doći uređenim šetalištem uz obalu mora. Uređena peščana plaža smeštena je ispred hotela i do nje se prelazi ulica. Od aerodoroma Hanja Swell Boutique hotel udaljen je 37 km, a od aerodroma Heraklion 62 km.

Sobe: Dizajniran i uređen u modernom, minimalističkom stilu, sa posebnom pažnjom na ekološku prihvatljivost, ovaj elegantni butik hotel raspolaže sa ukupno 27 kompletno i udobno opremljenih smeštajnih kapaciteta. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel mogu se naći standardne i superior sobe, apartmani sa jednom ili dve spavaće sobe, kao i apartmani sa sopstvenim bazenom. Sve smeštajne jedinice poseduju klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini-bar, pristup bežičnom internetu i namešten balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog hotelskog restorana u kome se služe pansionski obroci, Swell Boutique hotel poseduje I jedan a la carte restoran u kome se za pripremu hrane koriste sveži proizvodi sa lokalnih farmi, promovišući time poznatu kritsku kuhinju. U sastavu hotela nalazi se i bar u kome se gosti hotela mogu preko dana mogu opustiti uz osvežavajuće napitke ili nakon večere uživati u kvalitetnom vinu ili koktelima.

Sport i zabava: Swell Boutique hotel poseduje jedan delimično otvoreni bazen, okrenut ka plaži. U svom sastavu Swell Boutique hotel poseduje teretanu, kao i sadržajan Spa centar koji gostima može ponuditi usluge različitih vrsta masaža i raznih kozmetičkih tretmana, a na raspolaganju su i sauna, hamam i relaks soba sa đakuzijem. Za ljubitelje aktivnog odmora, na plaži ispred hotela dostupni su sportovi na vodi ili pesku, a blizina centra i Starog grada Retimna pogodna je kako za dnevne obilaske kulturno istorijskih znamenitosti grada I šoping, tako i za večernje izlaske i noćni provod.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama