The Hello Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Gümbet na oko 3km od centra Bodruma i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je renoviran 2021. godine i prostire se na 2.000m2. Raspolaže sa ukupno 58 soba i sastoji se od glavne zgrade i 5 blokova. Gostima su na raspolaganju 3 bazena (od kojih je jedan dečiji), bar, restoran, Wi-fi. Nalazi se na odličnoj lokaciji, na samo 200m udaljenosti od glavne ulice u Gumbetu.

Plaža
Hotel koristi gradsku plažu na kojoj je sve uz doplatu, od plaže je udaljen oko 120m. Upotreba suncobrana i ležaljki na bazenu se dodatno ne naplaćuje.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 58 soba. Sve sobe imaju SAT TV, klimu, telefon, fen, kupatilo, Wi-fi internet. 

Standard land view su površine 16m2 i nemaju terasu/balkon.
Standard pool view su površine 18m2.
Superior land & pool view sobe su površine 21m2, pored gore navedenog imaju ketler i frižider.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (na bazi švedskog stola ili a la carte, u zavisnosti od broja gostiju u hotelu). U koncept su uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima otvoreni i zatvoreni restoran, bar i snack bar kod bazena.

Plaća se: uvozna i flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, espreso i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor po pozivu, rent a car, servis za pranje veša.

Sport i zabava
Hotel ima 2 otvorena bazena za odrasle, otvoreni bazen za decu, pikado, stoni fudbal, Wi-fi.

Plaća se: vodeni sportovi, ronjenje, izleti brodićem, masaže i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama