The Mirage Resort & Spa

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi 5km od centra Hammameta, 72km od aerodroma u Tunisu

Opšti podaci
Hotel se može pohvaliti izuzetnom lokacijom, 5km od centra Hammameta, u blizini Marine i starog grada koji je protkan uskim ulicama i istorijskim jezgrom idealno mesto za večernje šetnje. Od aerodroma u Tunisu udaljen je 72km. U ponudi ima 322 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova, Wi-Fi u lobiju i javnim prostorijama.
Za decu tu su Mini disco i club (4-12) dečiji bazen, igralište. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani se ne plaćaju.

Smeštaj
Hotelski kompleks raspolaže sa 322 smeštajne jedinice podeljene u apartmane, bungalove i vile.
Sve sobe imaju balkon ili terasu, SAT TV, klimu, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu. Wi-Fi je dostupan samo u nekim sobama.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi  glavni restoran “Olivo”, A La Carte Restoran, barove Beach “Soho”, Pool, Ambar i Moorish cafe
Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Hotel poseduje dobro opremljeni konferencijski centar sa amfiteatrom, salom za sastanke u obliku slova “U” površine 40m², frizer, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Hotel ima 3 bazena na otvorenom, od kojih je jedan za decu, fitness centar, tenis, animacije, stoni tenis, aerobic, odbojka na plaži, streljaštvo, časovi jahanja, ribolova, vožnja bicikla.
Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, časovi golfa, časovi tenisa i osvetljenje teniskih terena, jahanje, pecanje.
Spa & wellness
Gostima su na raspolaganju tursko kupatilo, sauna. 
Plaća se: tretmani za negu lica i tela, pilinzi, masaže.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama