The Three Corners Happy Life Beach Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, na 25km od aerodroma Marsa Alam i 240km od Hurgade.

Opšti podaci
Hotel ima ukupno 300 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj zgradi i dvospratnim zgradama bez lifta. Gostima su na raspolaganju barovi, restorani i razni sportski sadržaji. 

Za decu tu su dečiji bazen, Trixie Junior park , igralište, Trixie kids klub.  

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži sa koralnim grebenom i pontonom dugim 200m što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet.  Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Postoji 3 tipa smeštajnih jedinica: comfort sobe, family sobe i apartmani. Sve sobe imaju pločice na podu, minibar, klimu, balkon ili terasu, detektore za dim, sef, TV, telefon, kupatilo sa kadom, fen za kosu.

Comfort room su 30m² i mogu imati pogled na baštu, bazen ili more. Postoje i sobe za osobe sa invaliditetom koje imaju pogled na bazen.

Grand connecting quadriple (family) room su 60m² i mogu imati pogled na bazen, more ili bočni pogled na more. Sastoje se od 2 odvojene sobe povezane vratima i 2 kupatila.

Plaća se: room service, mini bar, telefon, Wi-Fi.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva restorana – glavni restoran i A la Carte restoran Dolce Vita (italijanska kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar, Beach Bar, Shisha Cafe i Lobby Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Shisha Cafe i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Doktor, Wi-Fi besplatan u lobiju hotela, apoteka, prodavnice suvenira, servis za pranje veša, limuzina. 

Sport i zabava
Hotelski kompleks čine i 3 bazena na otvorenom od kojih se jedan greje tokom zime, tobogani za decu, lazy river, Trixie Junior park – aqua park za decu od 4 do 12 godina. Od ostalih zabavnih sadržaja tu su stoni tenis, odbojka, vaterpolo, aerobik, boćanje, pikado, bilijar, snorkling, sportovi na vodi, ronilački centar, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi, snorkling, ronilački centar.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: sauna, parno kupatilo, masaže, salon lepote, frizer, jacuzzi i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama