Titanic Deluxe Lara

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Antaliji, Lara, na sopstvenoj plaži, oko 12km od centra Antalije i oko 10km od Antalijskog aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2003. godine a renoviran je 2014. godine, prostire se na površini od 95.000m². Glavna zgrada koja je u obliku broda ima 9 spratova, dok je u bašti aneks zgrada sa family sobama.

Hotel raspolaže kapacitetom od 586 soba (536 standardne od čega 7 za osobe sa posebnim potrebama, 30 family soba u aneks zgradi,  16 Junior Suite, 2 Colonel Suite, 2 Admiral Suite). Sobe u aneksu nisu tako luksuzno opremljene kao u glavnoj zgradi.

Hotel ima glavni restoran “Parkfora”, nekoliko à la carte restorana (Nori – azijska kuhinja, Pascarella – italijanska kuhinja, Çapari – riblji restoran), Stela snack restoran, turski roštilj, night à la carte snack restoran, Tini dečiji snack restoran, poslastičarnicu, poslastičarnicu na plaži, nekoliko barova (Cordelia Lobby, Armonia Pool, Solaris Pool, Vitamin bar na zatvorenom bazenu, Beach bar, Ocean Disco Beach bar i Bowling bar).

Za decu tu je Tini Kids mini club (za decu od 4-7 godina), Junior klub (za decu od 8-11 godina) i tinejdz klub (12 do 16 godina), igralište, bazen sa toboganima na otvorenom, dečiji bife, animacija i specijalni programi.

Plaća se: čuvanje dece, dečija kolica.

Plaža
Hotel je na svojoj dugoj privatnoj peskovitoj plaži na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju.

Plaća se: paviljon na plaži.

Smeštaj
Sve sobe su imaju telefon, Wi-Fi internet, LCD TV sa muzičkim kanalima, mini barom (dopunjava se dnevno), klimu, sef, set za čaj/kafu, bademantil i papuče kao i balkon.

Standard sobe su veličine oko 26m², nalaze se u glavnoj zgradi. Sve standardne sobe imaju tepih.

Annex family room se nalaze u aneks zgradama i sastoji se od dve odvojene spavaće sobe, površine su oko 39m². Sobe na nižem spratu imaju krevete na sprat.

Junior suite ima površinu od 65m² – 85m², nalazi se u glavnoj zgradi i ima pogled na more. Sastoji se od francuskog ležaja, garniture za sedenje, kupatila i balkona.

Colonel suite ima površinu 120m², nalazi se u glavnoj zgradi  i ima pogled na more. Sastoji se od dnevne sobe sa garniturom za sedenje, spavaće sobe sa francuskim ležajem, dečije sobe, kupatilom za odrasle sa jacuzzi-jem, kupatilom sa tuš kabinom i balkonom.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Deluxe All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu – doručak, ručak, večera, ponoćna užina, dijetalni meni, vegan meni. U koncept su uključene i užine, sladoled na različitim lokacijama u određenom delu dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i poslastičarnica.

Plaća se: određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceđenog voća, à la carte restorani uz rezervaciju (oko 25 eur po osobi) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, šoping centar (juvelirnica, butici za odrasle i decu, prodavnica srebra, mini market, prodavnica suvenira i bižuterije, prodavnica kože, cipela i tašni, sportska radnja), internet cafe, pranje veša i hemijsko čišćenje, rent-a-car, 12 sala za konferencije i sastanke, fotograf, kopirnica, fax, nargila.

Sport i zabava
Veliki otvoreni bazen (4.500m²), polu-olimpijski bazen i olimpijski bazen po standardima svetske olimpijske federacije, aqua park sa toboganima (mogu da ga koriste deca starija od 6 godina), fitness centar, step, aerobic, jutarnja gimnastika i gimnastika u vodi, košarka, odbojka na plaži, tenis tokom dana (4 terena), boćanje, gađanje iz vazdušnog oružja, kuglanje, dnevne animacije i programi, diskoteka, večernji programi, muzika uživo.

Plaća se: tenis u večernjim satima, oprema za tenis, kuglanje (4 staze), bilijar, elektronski pikado, kompjuterske igrice, internet café, motorizovani sportovi na vodi, škola plivanja i ronjenja, surf i katamaran (uz licencu) i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), 2 saune, jacuzzi, parno kupatilo, relax soba, zatvoreni bazen, snežna soba.

Plaća se: Spa tretmani, masaže, nega lica i tela/ VIP soba za masažu, manikir i pedikir, frizerski salon.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama