Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN PUTOVANJAHOTELCENA ARANŽMANAPROMO CENA
28. april - 03. maj 2024.Montebello 3*229€209€
01. maj - 06. maj 2024.Montebello 3*229€209€
PROMO CENA važi za određen kapacitet mesta.

Dete do 12 godina (na pomoćnom ležaju) u pratnji dve odrasle osobe ima popust 10 € a dete do 6 god. (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana.
Doplata za 1/1 sobu 75 € (na upit)

Transfer iz Novog Sada - doplata 22 eur.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker sa audio-video opremom, klimom) prosečne udobnosti na relaciji prema programu,
- smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak slatko-slani buffet) u Montekatiniju u hotelu sa 3*, u 1/2 i 1/2+1 sobama (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija - isključivo na upit),
- razgledanja i obilaske prema programu,
- usluge turističkog vodiča tokom putovanja
- troškove organizacije putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Turistička taksa ( plaća se na licu mesta na recepciji hotela u Montekatiniju, hotel 3* 1 eur / danu,
Doplata za 1/1 sobu 75 eura - isključivo na upit
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje (preporučujemo radi vaše sigurnosti na putovanju)
- Fakultativne izlete ( minimum 25 osoba)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA
- Firenca 35e / deca do 12 god. 20eur (u cenu izleta uključen prevoz do Firence i usluga lokalnog vodiča)
- Sijena i San Điminjano - 35 eura / deca do 12 god. 20 eura (u cenu izleta uključene usluge vodiča i prevoz)
- Luka i Piza - 30 eura / deca do 12 god. 20 eura (u cenu izleta uključene usluge vodiča i prevoz

Cene fakultativnih izleta su na bazi minimuma od 25 prijavljenih putnika. 

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, parkinga, vodiča, ulaznica, organizacije... Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa. U slučaju nedovoljnog broja putnika, organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Izvršilac usluga na odredištu je inopartner.
Montebello 3*- http://www.hotelmontebello.it/
Ovaj šarmantni hotel idealno je pozicioniran, na samo 5 minuta šetnje od spa centra Terme di Montecatini i 10 minuta lagane šetnje do železničke stanice. Sobe u hotelu sadrže SAT TV, klimu, mini bar i sef, kupatilo opremljeno fenom i toaletnim priborom, dok pojedine sobe imaju i balkon. U celom hotelu dostupan je bežični internet. Restoran hotela koji je otvoren u vreme ručka i večere pružiće Vam mogućnost da uživate u čarima prave toskanske kuhinje. Doručak u hotelu je slatko – slani buffet ( samoposluživanje). Hotelski bar poseduje sunčanu terasu sa sofama na kojoj se gosti mogu opustiti uz aperitiv i koktele. Sve ovo čini ovaj hotel idealnim mestom odakle ćete krenuti u upoznavanje prelepe Toskane.
Opis hotela dat je ilustrativno. Agencija zadržava pravo promene hotela najkasnije 7 dana pre puta.
1.dan:  BEOGRAD
Polazak iz Beograda u 20.00 h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

2.dan:  MONTEKATINI TERME
Dolazak u Montekatini Terme, poznatu italijansku banju koja se nalazi u srcu Toskane. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. U poslepodnevnim časovima obilazak Montekatinija sa vodičem radi informisanja i lakšeg snalaženja za vreme boravka. Šetnja glavnom ulicom Corso Mateotti u kojoj se nalaze prodavnice, picerije, barovi i restorani i ujedno naša preporuka da baš ovde popijete makijato i probate italijanske paste. Noćenje.

3. dan:  MONTEKATINI - SIENA - SAN ĐIMINJANO
Doručak. Celodnevni fakultativni izlet ka živopisnim predelima oblasti Kjanti, svetski poznatoj po proizvodnji vrhunskih vina. Poseta srednjovekovnom gradiću San Điminjano koji je očuvao svoj istorijski centar. Grad je poznat po nadimku “Grad tornjeva”. Slobodno vreme. Nastavak puta za Sijenu. Šetnja gradom uz razgledanje Duomo – jedna od najlepših katedrala Italije znameniti trg “Il Campo“ na kome se održava jedna od najživopisnijih gradskih fešti („Palio“), kontrade puža, pantere, akvile... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

4. dan:  MONTEKATINI TERME – LUCA – PIZA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Pizu i Luku. Obilazak Pize. Nakon toga odlazak u jedan od najlepših gradova regije Toskane, Luku. Panoramski obilazak: Trgovi Napoleone, Anfiteatro i San Mikele, gradska katedrala Svetog Martina, rodna kuća Đakoma Pučinija... Slobodno vreme do povratka u Montekatini. Povratak u Montekatini u predvečernjim časovima. Noćenje.

5.dan:  MONTEKATINI – FIRENCA
Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Pakovanje prtljaga u autobus. Slobodno vreme u Montekatiniju ili fakultativni obilazak grada renesanse Firence. Jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Mediči. Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta. Po dolasku u Firencu razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Danteova rodna kuća, Ponte Vechio, Palazzo Uffici… Slobodno vreme do 14.00 časova, kada se planira povratak za Srbiju. Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti. Noćna vožnja.

6. dan: BEOGRAD 
Dolazak na mesto polaska u jutarnjim / prepodnevnim časovima.
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

MON

Organizator putovanja je turistička agencija Montesol, broj licence OTP 95/2021 Kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Montesol. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama