Verona

Nova godina, Italija

već od 159€

Opis destinacije

VERONA - grad ljubavi,koji nam je svima dobro poznat po ljubavnoj tragediji Williama Shakespearea Romeo i Julija čija se romantična priča smestila upravo u ovom gradu. Putovanje Verona je takođe poznata po svom simbolu, rimskom amfiteatru iz prvog veka poznatom kao Arena, ali je poznata i po mostovima na reci Adiđe. Posebnu čar ovom gradu daje novogodišnje raspoloženje i božićna atmosfera, i to je jedan od razloga zašto preporučujemo da sa nama dočekate Novu Godinu baš u Veroni. Dok budete šetali okićenim ulicama Verone osetićete se kao da ste u bajci. SIRMIONE - Smešten na najvećem italijanskom jezeru Lago di Garda. Prepoznatljiv po dvorcu Skaliđerijevih u okviru koga se i smestilo staro jezgro grada. Proverite sa nama zašto je baš u ovom gradiću Marija Kalas odlučila da kupi vilu da bi provodila svaki slobodan trenutak upravo u njemu. Možete se provozati sa brodićem po jezeru i uživati u predivnom pogledu. BREŠA - “Lavica Italije”, kako ju je pesnik Karduči nazvao. Grad u podnožju Alpa u pokrajini Lombardiji. Grad sa šarmom, nepravedno u senci drugih italijanskih gradova osvaja već na prvi pogled.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Doček Nove godine u Veroni
Sa fakultativnim obilaskom jezera Lago di Garda i Breše
PAKET ARANŽMAN 5 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM

Hotel San Vito 3*29.12.2022.
02.01.2023.
UslugaBr. dana/noći5/2
ND
Redovna cena189€
SPECIJALNA PONUDA159€
-Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

ARANŽMAN OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu.
- Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom
- Razgledanje po programu
- Usluge vodiča i pratioca grupe
- Agencijske usluge

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- Troškove medjunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja
- Individualne troškove putnika
- Boravišnu taksu 1.50 eur po osobi/po noći
- Doplata za 1/1 sobu 70 eur
- fakultativne izlete

Fakultativne izlete:
- SIRMIONE - PESCHIERA DEL GARDA - 25eura / Deca do 12 godina15 eura
- BRESCIA 20eura / Deca do 12 godina 15 eura
Hotel San Vito 3* hotel-san-vito-verona se nalazi u Negraru na 12 km od Verone. Sobe su 1/2 i 1/3 . Opremljene sopstvenim kupatilom i TV-om. Hotel ima bar i restoran i recepciju koja radi 0-24h. Doručak je kontinentalni - na bazi švedskog stola.
1. dan 29.12.2022. - BEOGRAD
Sastanak putnika u 15:00h na parkingu Sava Centra (Savska strana). Polazak u 15:30h. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan 30.12.2022. VERONA
Dolazak u Veronu u prepodnevnim časovima. Razgledanje Verone, romantičnog grada, punog šarma, u kome ćemo upoznati sve njegove kulturno - istorijske spomenike. U Veroni svakako treba videti i grobnice porodice Skaligeri. Obilazak sa stručnim vodičem Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza Signori, Julijina kuća. Slobodno vreme u Veroni do polaska ka hotelu. Smeštaj. Noćenje.

3. dan 31.12.2022. VERONA - SIRMIONE - PESCHIERA DEL GARDA ( Putovanje Verona Nova Godina 2023 )
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta jezeru Lago di Garda. Prvo ćemo posetiti Peshiera del Garda, gradić koji se nalazi na južnoj strani jezera, kojeg karakterišu mostovi na reci Minćio. Tokom svoje istorije gradić je imao veliki vojni značaj o čemu svedoči vojno utvrđenje iz 16.veka. Šetnja okićenim gradićem gde ćete osetiti pravu novogodišnju atmosferu. Slobodno vreme do polaska ka Sirmione. Po dolasku u Sirmione posetićemo dvorac Skalidjerijevih, kuću Marije Kalas i uživati u najboljem sladoledu u Italiji (Gelato). Slobodno vreme za uživanje u ovom živopisnom gradiću. Povratak u hotel. Priprema za Novu Godinu. Individualni doček Nove Godine (uz preporuku našeg vodiča). Noćenje.

4. dan VERONA - BRESCIA ( Putovanje Verona 2023 Nova Godina )
Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodno vreme ili fakultativna poseta gradu Breši koji se nalazi u pokrajini Lombardija. Nepravedno u senci poznatijih gradova poput Verone, Breša sa jednim od najlepših istorijskih centara vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Smeštena u podnožju Alpa, sa starim srednjovekovnim centrom i brojnim barovima i restoranima ima posebnu dušu. Po dolasku u grad pešačko razgledanje u pratnji vodiča: Trgovi Merkato, Vitorija, dela Lođa, del Duomo sa romaničkom srednjevekovnom katedralom Duomo Vekijo i novom renesansnom, čiji su arhitekti Paladio i Lantana, starorimski trg del Foro sa hramom Kapitolino. Slobodno vreme do povratka u Veronu i nastavka putovanja ka Srbiji. Noćna vožnja.

5. dan BEOGRAD
Planiran dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). Za korisnike kreditnih kartica Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.

- Odloženo plaćanje : 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2 mesečne rate čekovima građana.

FXT

Organizator putovanja je turistička agencija Felix Travel, broj licence OTP 3/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Felix Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama