Vila Habitat

Dassia, Krf

već od 59€

Opis destinacije

Jedno od najlepših grčkih ostrva je Krf. Nalazi se u Jonskom arhipelagu i poznato je kao „zeleno ostrvo“ jer je šumovit i ima povoljnu klimu. Dassia predstavlja jedno od najpopularnijih mesta za letovanje na Krfu. Nalazi se između Guvije i Ipsosa i od glavnog grada Krfa je udaljena oko 13km. U blizini ćete pronaći i prelepe uvale, sakrivene plaže, veliki broj barova i restorana, nekoliko igrališta za decu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

  • Plaža > 900m

Oprema

  • Klima
  • TV
  • Wifi
  • Kuhinja
  • Dvorište
  • Bazen
  • Parking

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • 11 Noćenja

Broj kreveta

  • 2 Kreveta
  • 3 Kreveta
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Prevoz
  • Uslovi plaćanja
KRF – DASIJA LETOVANJE
avionom, autobusom i sopstvenim prevozom

Vila HABITAT – DASSIA
Cene iz tabele su izražene u evrima po osobi na bazi 10,11 noćenja (samo smeštaj)– SOPSTVENI PREVOZ

Cene iz tabele su izražene u evrima po osobi na bazi 10,11 noćenja (samo smeštaj)– SOPSTVENI PREVOZ
Vila
HABITAT
Termin
boravka
23.05.
02.06.
02.06.
12.06.
12.06.
23.06.
23.06.
03.07.
03.07.
14.07.
14.07.
24.07.
24.07.
04.08.
04.08.
14.08.
14.08.
25.08.
25.08.
04.09.
04.09.
15.09.
15.09.
25.09.
Tip
smeštaja
Broj noći
Usluga
101011101110111011101110
1/2 STDnajam69109179199239269299289299229169119
1/3 STDnajam598915916920924927926927919914999

*CENA ZA AUTOBUSKI PREVOZ U OBA SMERA JE JEDINSTVENA ZA SVE PUTNIKE – 89€
-CENA ZA AVIONSKI PREVOZ (PREVOZ+TRANSFER+APT TAXE) U OBA SMERA JE JEDINSTVENA ZA SVE PUTNIKE – 255€
* NAPOMENA: AVIONSKI PREVOZ JE ORGANIZOVAN ZA SVE OSIM ZA PRVE DVE I POSLEDNJU  SMENU (23.05./ 02.06./ 15.09.2023.)
– NAPOMENA: KLIMA UZ DOPLATU 5€ DNEVNO

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na dan naznačen u tabeli (tačno vreme polaska obavezno proveriti u agenciji dan ranije), a povratak je dan naznačen u tabeli u unapred dogovorenom vremenu.

Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 25€, iz Čačka 25€, iz Kragujevca 20€ (minimum za realizaciju 4).

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Usluge smeštaja na bazi najma studija prema izabranoj usluzi, za izabrani termin prema tabeli na bazi 10/11 noćenja;
– Servis predstavnika naše agencije na destinaciji;
– Troškovi organizacije programa i usluga partnera u Grčkoj.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Prevoz po izboru, individualni ili autobuski ili avionski;
– Preporučujemo međunarodno zdravstveno osiguranje po cenovniku Triglav osiguranja;
– Doplatu za klima uređaj (5€ dnevno po studiju/apartmanu)
– Ostale individualne i nepomenute troškove;
– Fakultativne izlete i rent-a-car. Fakultativni izleti biće ponudjeni na licu mesta od strane lokalnog partnera, prema uslovima i cenama lokalnog partnera;
– Turistička taksa za sve turiste koji borave u Grčkoj.
– Doplatu za YQ taksu u slučaju avionskog prevoza

BORAVIŠNA TAKSA:
Od  01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 0,5 € do 5 € dnevno (u zavisnosti od lokalne kategorizacije smeštajnog objekta) po smeštajnoj jedinici. Plaćanje se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta vlasniku kuće ili predstavniku/inopartneru.
Smeštena u Dasiji, na 900m od plaže Dasija, Habitat Villa Corfu nudi smeštaj sa otvorenim bazenom, predivnim panoramskim pogledom, baštom, terasom i besplatnim privatnim parkingom. Mali zeleni kompleks vile se nalazi 11 km od luke Krf. U vili svaka soba ima klimu, garderober, balkon sa pogledom na more, sopstveno kupatilo, flat-screen TV, bespatan WI-FI, posteljinu, peškire, frižider.
U Habitat vili je dostupno iznajmljivanje bicikala i automobila. Nova tvrđava je udaljena 12 km od smeštaja. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Krf, udaljen 13 km.

STD 1/2: smešteni su i prizemlju i na prvom spratu i poseduju dva standardna kreveta, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba),kupatilo sa tuš kadom ,klima uređaj (uz doplatu), terasu sa garniturom za sedenje.

STD 1/3: smešteni su i prizemlju i na prvom spratu, imaju 3 strandarda kreveta, kuhinjski deo (frižider, rešo sa dve ringle, posuđe i pribor za odgovarajući broj osoba), klima uređaj (uz doplatu), kupatilo sa tuš kadom i balkon sa garniturom za sedenje.
PROGRAM PUTOVANJA – SOPSTVENI PREVOZ:
1.dan – Dolazak u Dasiju. Ulazak u sobe posle 14.00h. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje. 2. dan –10./11. dan – Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje. 8./11./12. dan – Napuštanje soba do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA – AVIONSKI PREVOZ:
1.dan – Beograd- sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, Terminal 1, dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, čarter let za Krf. Transfer do mesta boravka po izboru. Smeštaj u vilu. 2.dan 10./11. dan– Krf – boravak u izabranom studio apartmanu. 10./11. dan– napuštanje apartmana, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Transfer do aerodroma i let za Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

PROGRAM PUTOVANJA – AUTOBUSKI PREVOZ:
1.dan – Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Predviđeno vreme polazak autobusa u 13:00h, iz Beograda. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska autobusa. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 2. dan …dolazak u Igumenicu I ukrcavanje na trajekt za Krf, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi najma studija. 11./12.dan – napuštanje objekta, polazak autobusa u vreme dobijeno od strane našeg predstavnika. Dnevna I noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora. 12./13. dan – dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

AUTOBUSKI PREVOZ:
Prevoz se obavlja turističkim autobusima (klima, audio i video oprema). Sedišta nisu numerisana i prevoznik zadržava pravo da napravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli prevoznik (uzimajući u obzir trudnice, porodice sa malom decom, starija lica , kao i vreme uplate). Sva deca moraju imati svoje sedište, u skladu sa važećim zakonskim normama.
Putnik je obavezan da dan pre početka putovanja u agenciji proveri tačno vreme i mesto polaska autobusa ukoliko nije dobio obaveštenje putem SMS poruke.
Zaustavljanje autobusa, radi usputnih odmora, predviđeno je na svaka 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Prevoznik određuje mesta pauza kao i njihovu dužinu. Moguća priključenja i izlasci putnika su moguća isključivo na autobuskim stajalištima ili propisno obeleženim površinama na kolovozu, namenjena za zaustavljanje autobusa radi ukrcavanja i iskrcavanja putnika, utovara i istovara prtljaga. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci zbog ulaska i izlaska putnika.
Povratak sa destinacije je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju). Za tačno vreme povratka, putnici se moraju informisati kod predstavnika agencije ili inopartnera, na dan polaska u toku prepodnevnih časova.

SOPSTVENI PREVOZ:
Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dva dana pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera, kao i ime i kontakt telefon predstavnika/inopartnera radi lakšeg pronalaženja objekta u kom je rezervisao smeštaj. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i Zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i drugo kod nadležnih organa (AMSS, Mup R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke). U slučaju kasnog dolaska ili ranog odlaska putnik je dužan da o tome obavesti predstavnika agencije ili njihovog zastupnika, najmanje dan ranije. Predstavnik agencije nije u mogućnosti da svakog putnika lično sačeka ispred smeštajne jedinice, ali će svakom putniku biti na raspologanju da putem telefona pruži tačne instrukcije kako se stiže do smeštajne jedinice. Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, bez obzira kako i kada su uplatile kompletan aranžman, vaučer, odnosno dokument o pravu da koriste rezervisani i uplaćeni smeštaj, biće izdat najranije 7 dana pre početka putovanja.
AUTOBUSKI PREVOZ OBUHVATA :
– Prevoz autobusom turističke klase (klima/video/audio, od 16 do 87 sedišta) do izabranog objekta na relaciji po programu,
– Usluge pratioca grupe.

AUTOBUSKI PREVOZ NE OBUHVATA:
– Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od mesta polaska autobusa u Beogradu: cena po osobi (min. 4 punoplatežna putnika). Transferi započinju 2-3 sata pre polaska autobusa iz Beograda. Konačna potvrda o realizaciji transfera od strane agencije dobija se 2 dana pre datuma putovanja.

AVIONSKI PREVOZ OBUHVATA:
– Čarter let avionom, avio kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd – Krf – Beograd;
– Aerodromske takse (APT). Taksu ne plaćaju deca do 2 god. Plaćanje u agenciji. Takse su podložne promeni;
– Doplatu za gorivo – YQ taksu po osobi (za odrasle i decu preko 2g.). Iznos doplate za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
– Servis predstavnika agencije na aerodomu Nikola Tesla, brigu o putnicima tokom leta preuzimaju isključivo ovlašćena lica avio prevoznika – stjuardese;
– Transfer do izabranog objekta na relaciji po programu u pratnji predstavnika agencije.

AVIONSKI PREVOZ NE OBUHVATA:
– Mogućnost doplate za dodatni prevoz – transfer do/od aerodroma Beograd: cena po osobi (min. 4 punoplatežna putnika). Transferi započinju 3-4 sata pre poletanja aviona iz Beograda. Konačna potvrda o realizaciji transfera od strane agencije dobija se 2 dana pre datuma putovanja.

-Doplata za poskupljenje goriva, YQ taksa, iznad ugovorene cene, a na osnovu dopisa avio kompanije. Obračunavaće se na osnovu proseka poskupljenja u predhodnom mesecu za polaske u tekućem mesecu. Putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja.
Cena aranžmana je izražena u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za poslovne banke na dan uplate.

prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre polaska na put.

prilikom rezervacije plaća se 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak u jednakim ratama čekovima građana do do 20.12.2023.godine

JNG

Organizator putovanja je turistička agencija Jungman Travel, broj licence OTP 187/2021 kategorije A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Jungman Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama