Wyndam Garden Lara

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Antaliji, Lara, oko 330m od svog dela plaže, oko 20km od starog grada u Antaliji i oko 14km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Wyndam Garden Lara 4* je bivši Lara Family Club 4* koji je otvoren 2013. godine i sastoji se od 4 bloka. Ukupno ima 348 soba (116 standardnih soba od kojih su 4 prilagođene osobama sa posebnim potrebama, 116 superior soba i 116 family apartmana).
Resort ima glavni restoran, à la carte restorane (morski Fish Inn Restaurant, turski Ottoman, azijski Asia Restaurant, meksički Mexican, Verona Ristorante),  BBQ,  7 barova,  poslastičarnicu i diskoteku.
Za decu je tu mini club, igralište, bazen za decu sa 4 tobogana (4 – 8 godina), mini club na plaži i dečiji bife u glavnom restoranu (gostima su na raspolaganju baby stolice), aqua park sa 4 tobogana.
Plaža
Hotel ima svoj deo na peščanoj plaži Lara. Plaža je udaljena 330m i ima plavu zastavicu EU. Do plaže na svakih 15 minuta vozi shuttle bus. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj
Sve standardne sobe su opremljene: balkonom, centralnom klimom, sefom, mini barom (voda i sokovi se dopunjuju svakodnevno), satelitskom TV, direktnim telefonom, kupatilom, papučama,  fenom i Wi-Fi internetom.
Plaća se: room service, telefon.
Standard soba ima oko 30m² (1 francuski ili 2 odvojena ležaja).
Superior soba ima oko 35m² (1 francuski i 1 redovan ležaj).
Family suite ima oko 70m² (1 spavaća soba sa 2 odvojena ležaja i 1 spavaća sa 1 francuskim ležajem, dnevna soba).
 U standardne i superior sobe nije moguce smestiti troje dece.
Hrana i piće
Usluga : Utra All inclusive-samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak , kasni doručak, ručak , večera, ponoćna užina u hotelu Ramada Resort Lara (23:30h – 00:30h), sladoled (16:00h – 18:00h), čaj i kolači (10:00h – 18:00h), Gozleme (11:00h – 16:00h), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gosti hotela mogu da koriste à la carte restoran jednom u toku boravka (minimum 7 noćenja) uz obaveznu rezervaciju.
Plaća se: à la carte restorani (osim jednom nedeljno), uvozna pića i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji
Lekar, frizer, menjačnica, salon lepote, foto radnja, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: masaže, SPA tretmani, jacuzzi.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama