Xanadu Resort

Belek , Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Centar Beleka je udaljen oko 6km od hotela, aerodrom Antalija se nalazi na oko 40km a grad Antalija na oko 50km od hotela.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2000. godine, a delimično renoviran 2015. i 2018. godine. Zauzima površinu od 184.000m² i ima ukupno 420 smeštajnih jedinica raspoređenih u glavnoj zgradi i bungalovima. Gostima su na raspolaganju glavni restoran Ipek Yolu, nekoliko à la carte restorana (Dragon – azijski, Dolce Vita Family – italijanski, La Cascade – francuski, Els Pescadors – meksički, Uskuna – morski plodovi, Kebap house – turski), barova (Beach bar, Xanadu bar, Secret Garden Bistro & bar, Rosebud bar, Lila bar – samo za odrasle, Lobby i Terrace bar, Pier bar, Pavillion bar) i poslastičarnicu.

Za najmlađe tu je mini club Fancyland na površini od 5.500 m² sa različitim grupama po godištima dece (razni bazeni, igraonica, bioskop, igralište, tobogani, animacije, specijalni bebi paketi).

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, dugačkoj 415m. Ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži se ne plaćaju. Između hotela i plaže teče reka (prelazi se most).

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Sve sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, balkon, LCD TV, mini bar, sef, centralnu klimu, set za kafu i čaj, bademantil, papuče, meni jastuka i Wi-Fi.

Standardne sobe u glavnoj zgradi, imaju površinu oko 26m² (površina soba bez balkona) i mogu imati pogled na more ili baštu.

Junior suite ima povšinu od 45m² (površina sobe bez balkona) i ovaj tip sobe ima pogled na more ili baštu i može  biti u glavnoj zgradi ili u bungalovima.

Bungalow stadardne sobe imaju površinu od 26m² i pogled na baštu.

Bungalow family sobe imaju povšinu oko 45m² (sobe sa jednim kupatilom) i oko 52m² (sobe sa dva kupatila).

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je High Class All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera), užine u određeno doba dana, sladoled, ponoćna užina, lokalna alkoholna, bezalkoholna pića kao i određena uvozna pića. Gostima su dostupani dijetalni, bezglutenski i vegan meni.

Plaća se: određeni à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Usluge lekara, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, prodavnica suvenira, fotograf, rent a car, prodavnica nakita i kože.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima nekoliko bazena za odrasle i decu, tobogane, 2 teniska terena, fitnes centar, stoni tenis, streljaštvo, pikado, košarku, mini fudbal, aerobik, yogu, bilijar, teren za fudbal, animacije i programi tokom dana i večeri.

Plaća se: časovi tenisa, sportovi na vodi, oprema za golf i tenis, kuglanje i ostalo van koncepta

Spa & wellness
Shang – Du Spa centar (3.500m²) obuhvata parno kupatilo, tursko kupatilo, 2 saune, unutrašnji i spoljašnji bazen sa hidromasažerima.

Plaća se: razne masaže, terapije i tretmani, solarijum, manikir, pedikir, salon lepote.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama