Amarina Jannah Resort & Aqua Park

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 5km od međunarodnog aerodroma Marsa Alam, a oko 200km od aerodroma u Hurgadi.
Opšti podaci
Amarina Jannah Resort & Aqua Park nalazi se u zalivu Port Ghalib, na 175m od svoje plaže. Zauzima površinu od 250000m2 i u ponudi ima 280 moderno opremljenih soba, veliku baštu, nekoliko barova i à la carte restorana, akvapark i bazene, spa i wellness centar i veliki izbor sporstkih aktivnosti za sve uzraste. Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.
Za decu tu su igralište, dečiji klub, dečiji bazen, dečiji meni u restoranu.
Plaža
Hotel ima svoj deo peščane plaže koja je udaljena od hotela oko 175 m.

Smeštaj
Hotel ima 280 smeštajnih jedinica i sve su opremljene balkonom/terasom, klima uređajem, SAT LCD TV-om, sefom, fenom za kosu, mini barom.
Standard sobe su veličine 35 – 40 m2  sadrže francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, mogu da imaju pogled na baštu, bazen.
Superior sobe su veličine  40 – 45 m2 mogu da imaju pogled na baštu, bazen ili more.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je na bazi All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran “Element”, dva à la carte restorana, “Luctoni” specijalizovan za italijansku kuhinju i “Zeina” koji nudi specijalitete lokalne kuhinje, nekoliko barova (Lounge, Lobby, Aqua Park, Pool).
Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 
Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Uslulga pranja i peglanja veša, doktor, apoteka, prodavnice. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima nekoliko bazena, Aqua park, teretanu, prostor za ples, jogu, odbojku na plaži, stoni tenis, stolove za bilijar, dnevnu i večernju animaciju.

Spa & wellness
Hotel ima Spa i Wellness centar, u sklopu kog se nalazi sauna, jacuzzi i parno kupatilo, hamam, salon lepote.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama